Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      Elogiul inactivitatii

      Elogiul inactivitatii

      7.3 / 10 ( 26 voturi)
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2017
      Editura:
      Tip coperta:
      Paperback
      Nr. pagini:
      179
      Traducatori:
      ISBN:
      9786068642574
      Dimensiuni: l: 13cm | H: 20cm
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Volumul de eseuri Elogiul inactivităţii apare prima dată în 1935, dar temele abordate rămân la fel de actuale, chiar şi în contextul celor mai noi problematici, precum inteligenţa artificială. Russell ne provoacă să regândim concepte precum plăcerea intrinsecă a muncii, necesitatea socială a ocupării timpului individual şi felul în care este el folosit, nevoia de reverie ca sursă de satisfacţie, propunând o schimbare a paradigmei care a structurat societăţile europene timp de sute de ani.

      Prin elogiul inactivităţii, al timpului liber, discursul lui Russel încurajează explorarea acelor aspecte care sunt cu adevărat relevante individului, şi care au facilitat dintotdeauna demersul artistic, filozofic, literar, ştiintific – pe scurt, ceea ce numim generic „civilizaţie”. Temele discursului sunt abordate cu pertinenţă, curaj şi o extremă claritate, în stilul inconfundabil care i-a adus lui Russell premiul Nobel pentru literatură.

      Filozof, matematician, reformator educaţional, pacifist, scriitor prolific şi columnist, Bertrand Russell (1872 - 1970) a fost una din cele mai influente personalităţi intelectuale ale secolului XX.

      Media

      Am pus mâna pe colecția de eseuri a lui Bertrand Russell într-o perioadă în care simt o nevoie acută s-o iau mai încet cu munca și să-mi văd un pic de mine. Nu știu dacă-i burn out, dar mi-a pierit pofta de telefoane & întâlniri și mă obosește mai mult decât de obicei alergătura dintre ele. Cu scrierile sale, Russell mi-a pus o mână pe creștet, în semn de înțelegere.

      Mai multe detalii găsiți aici.

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.