Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      ×

      Dragi clienți, depozitul nostru se mută în casă nouă. Vă cerem scuze pentru posibilele întârzieri în preluarea și livrarea comenzilor și vă mulțumim pentru înțelegere.

      Fashion Girl
      Fashion Girl

      Fashion Girl

      Cum sa fii o fata la moda
      1.0 / 10 ( 1 voturi)
      Varsta recomandata:
      12-14 ani, 14-16 ani
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2018
      Editura:
      Tip coperta:
      Paperback
      Nr. pagini:
      220
      ISBN:
      9789975001328
      Dimensiuni: l: 17cm | H: 25cm
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Perfecțiunea nu există” , se spune. Poate că nu e adevărat, poate că există, dar cu siguranță este relativă! Cu siguranță, urmărirea ei prin copierea a tot ceea ce fac cele mai populare fete te va determina doar să fii plictisitoare și lipsită de imaginație.

      În schimb, este important să-ți urmezi natura, stilul tău personal și punctul tău de vedere. Începe de la tine însăți! Numai în acest fel vei deveni “fata perfectă”, dar perfectă doar pentru tine! Inspiră-te de la cea care ai vrea să fii și începe prin a-ți îngriji și a iubi fața și corpul tău, deoarece acestea sunt unice!

      După stabilirea unei rutine de îngrijire a pielii, vei putea să te dedici machiajului și să te joci cu culorile care îți oferă cel mai mult! Treci apoi la analiza garderobei tale : nu gândi că nimic nu mai este bun, există multe haine care pot fi reevaluate, iar dacă te bate gândul să-ți reînnoiești garderoba, învață să faci “ shopping conștient”! Când îți vei găsi propriul stil, cu siguranță îi vei rămîne fidelă pentru o lungă perioadă de timp! Cu toate acestea, machiajul și îmbrăcămintea sunt doar complementul unui corp armonios, tonofiat și sănătos. Este imposibil, de fapt, să ignori exercițiile fizice și o dietă sănătoasă! Încearcă să-ți găsești timp pentru a nu le neglija, până la atingerea echilibrului personal și a unei stime de sine solide. Astfel vei fi pregătită să-i cucerești și pe ceilalți!

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.