Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      ×

      Call center-ul nostru va fi închis în perioada 3-6 mai. Comenzile plasate în perioada 2 mai, ora 16:00 - 6 mai vor fi procesate începând cu 7 mai. Din acest motiv, este posibil să existe întârzieri în procesarea comenzilor săptămâna viitoare, iar timpul de livrare să fie mai mare decât în mod normal. Facem tot ce se poate pentru a va trimite comanda cât mai repede și vă mulțumim pentru sprijin! Vă dorim Paște fericit și multă sănătate!


      Idila cu sefa mea

      Idila cu sefa mea

      6.4 / 10 ( 8 voturi)
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2017
      Tip coperta:
      Paperback
      Nr. pagini:
      200
      ISBN:
      9786068823775
      Dimensiuni: l: 13cm | H: 20cm
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Dragostea unui bărbat pentru o femeie poate fi oarbă, neînțeleasă și irațională. Nu alegem de cine ne îndrăgostim, pur și simplu se întâmplă, însă atunci când o facem trăim la intensitate maximă. Ne dorim să ne petrecem restul zilelor alături de ea, suntem dispuși să facem orice sacrificiu, chiar și pe cel suprem pentru ea și vrem să o știm fericită. Indiferent de cât durează, suntem devotați în totalitate și ne călcăm pe orgoliu pentru ca ea să se simtă împlinită și satisfăcută. Trecem prin iad și purgatoriu doar pentru a trăi Raiul în compania ei. Ne începem ziua admirându-i imperfecțiunile, ne-o continuăm visând la clipele pe care le vom petrece împreună


      și o terminăm prin a-i simți respirația pe pieptul nostru. Oricât de puternici am fi, ea ne înmoaie și ne scoate în evidență latura tandră, iubitoare și afectivă. Nu o înțelegem pe de-a-ntregul dar nici nu e nevoie, tot ce contează e să o iubim sincer și să o luăm exact cum este ea, un conglomerat de calități, emoții și slăbiciuni.

      Răzvan Ghiț
      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.