Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      ×

      Miercuri, 1 mai, serviciile de asistenţă telefonică şi cel de operare vor fi indisponibile. Toate comenzile plasate în această zi vor fi operate începând cu data de 2 mai. Vă mulţumim!

      Istoria gastronomiei romanesti

      Istoria gastronomiei romanesti

      6.6 / 10 ( 7 voturi)
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2018
      Tip coperta:
      Hardcover
      Nr. pagini:
      191
      ISBN:
      9789732729274
      Dimensiuni: l: 18cm | H: 25cm
      Adaugă în coș
      9000
      Livrare în 24h! (a doua zi) Stoc limitat
      Livrare astăzi cu bicicleta.
      Livrare în 24h! (a doua zi)

      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Dupa succesul repurtat cu „Tezaurul gastronomiei romanesti – Borsuri si ciorbe” (trei tiraje insumand peste 15.000 de exemplare vandute), Mihai Tatulici lanseaza acum o noua sinteza referitoare la mancarea noastra: este vorba despre „Istoria gastronomiei romanesti”, prima incercare de acest gen la noi.
      Lucrarea este insotita de 36 de retete stravechi si vechi: majoritata lor dateaza din mileniul I i.e.n., unele au 1700 de ani vechime (vezi coliva) iar o mica parte provin din jurul anului 1700.
      Rezultat al unei substantile munci de documentare, pe parcursul a 7 ani, aceasta lucrare aduce informatii noi despre felul in care traiau stramosii nostri. Fie si un singur exemplu este relevant. Dacii numeau cimbrul cu un cuvant care acum se adauga celor dacice cunoscute: mizila, dupa cum ne spune botanistul antic Dioscorides.

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.