Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      ×

      Din cauza încărcării excepționale din această perioadă, există posibilitatea să apară mici întârzieri la livrare.

      Making & Using Caramel

      Making & Using Caramel

      0.0 / 10 ( 0 voturi)
      Categorii:
      Limba:
      Engleza
      Data publicarii:
      2016
      Tip coperta:
      Paperback
      Nr. pagini:
      112
      ISBN:
      9781612126425
      Dimensiuni: l: 12.7cm | H: 17.8cm
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      A thorough introduction to the topic, including an explanation of what happens to sugar when it is heated; how to work safely with boiling sugar; how to keep sugar from seizing into a rock-hard ball; various cooking methods; and how to work with similar ingredients (sugar and water!) to achieve different results. Recipes include cookies and puddings as well as candies.

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.