Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      ×

      Calendar Advent: 24 de zile cu 24 de surprize diferite! - Detalii aici.

      Mastering the Art of French Cooking - Volume 2

      Mastering the Art of French Cooking - Volume 2

      5.3 / 10 ( 10 voturi)
      Categorii:
      Limba:
      Engleza
      Data publicarii:
      2011
      Editura:
      Tip coperta:
      Paperback
      Nr. pagini:
      688
      ISBN:
      9780241956472
      Dimensiuni: l: 12.9cm | H: 19.8cm | 2.8cm
      Adaugă în coș
      10900
      Stoc furnizor
      Livrare în 2-3 săptămâni!

      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      This title features soups from the garden, bisques from the sea, famous fish stews from Provence and Normandy, the real French crunchy bread, meats, vegetables and desserts in variety, all accompanied by step-by-step instructions and superb illustrations, and all in imperial units for British cooks.

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.