Produse
Produse
  • Total RON Comandă
   x
   Nu aveți produse în coș.
   Comandă
   ×

   Pentru că duminică și luni sunt zile libere legale, call center-ul și depozitul carturesti.ro vor fi închise. Comenzile plasate de vineri, 2 iunie, ora 16 și până luni, 5 iunie, vor fi procesate și livrate începând cu ziua de marți, 6 iunie.

   Monstrii din oameni

   Monstrii din oameni

   5.6 / 10 ( 5 voturi)
   Varsta Recomandata:
   16-18 ani
   Limba:
   Romana
   Data publicării:
   2017
   Editura:
   Tip copertă:
   Paperback
   Nr Pag:
   608
   Traducatori:
   ISBN:
   9786067198317
   Dimensiuni: l: 13cm | H: 20cm
   Indisponibil
   Indisponibil
   Preț valabil exclusiv online!
   Împachetare cadou gratuită!
   Transport gratuit peste 150 de lei.
   Retur gratuit în 15 zile.
   Ai întrebări? Contactează-ne!
   Descriere

   Trei armate intră în Noul Prentisstown, fiecare hotărâtă să le distrugă pe celelalte.
   Todd şi Viola sunt prinşi la mijloc, fără nicio şansă de scăpare.
   Bătălia începe, dar cum ar putea ei să-i pună capăt? Cum să spere că va fi pace când au atât de puţine resurse? Iar dacă războiul scoate la iveală monştrii din oameni, ce viitor sumbru se arată?
   Dar apoi o a treia voce intră în luptă, pregă¬tită să se răzbune…
   Încheierea electrizantă a mult premiatei Trilogii Pe tărâmul haosului, Monştrii din oameni e un roman înduioşător despre putere, supravieţuire şi urmările devasta¬toare ale războiului.

   "Captivant, palpitant, cu un ritm ameţitor… Deznodământul perfect al unei trilogii impresionante." - The Independent on Sunday

   "Întrece toate aşteptările!" - Daily Express

   "Profund uman şi cu totul magnific." - The Guardian

   "Una dintre cele mai mari reuşite literare ale secolului." - The Irish Times

   Patrick Ness s-a născut în 1971 într-o bază militară unde tatăl său era sergent instructor. A locuit în Hawaii până la 6 ani, apoi încă zece ani în statul Washington. A studiat literatura engleză la University of Southern California. În 1997 i-a apărut prima povestire în revista Genre şi de atunci n-a mai renunţat la scris. „Măcar 1 000 de cuvinte pe zi – orice s-ar întâmpla."

   Media

   Sunt moartă după distopii, așa că atunci când am auzit de trilogia lui Patrick Ness, Pe tărâmul haosului, a trecut direct în vârful listei mele mentale de cărți pe care vreau să le citesc. În urma unui război cu o populație indigenă, coloniștii care urmau să fondeze orașul Prentisstown au fost atacați cu o substanță care a ucis toate femeile și i-a condamnat pe toți bărbații să trăiască într-un Vacarm constant. Ce este acest Vacarm? Un torent de gânduri ale tuturor oamenilor și animalelor din jurul tău, care te asaltează zi și noapte. Un fel de telepatie pe care nu ți-ai dorit-o niciodată. Todd, personajul principal, e cel mai tânăr copil din oraș. Tocmai când număra zilele până la împlinirea vârstei de 13 ani, la care băieții din Prentisstown devin bărbați, dă peste un vid – o zonă de tăcere completă. Ceva ce nu a simțit niciodată. Așa află secretul teribil al orașului și, într-un loc în care nu poți ascunde nimic de nimeni, trebuie să fugă pentru a-și salva viața.

   Mai multe detalii găsiți aici.

   Recenzii și comentarii

   Nota

   de |

   Nu există recenzii pentru acest produs.
   Adaugă o recenzie
   Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.
   Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflați mai multe.