Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      Nasterea unei mame
      9.7 / 10 ( 3 voturi)
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2019
      Editura:
      Tip coperta:
      Paperback
      Nr. pagini:
      256
      Traducatori:
      ISBN:
      9786064006622
      Dimensiuni: l: 13cm | H: 20cm
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Ce anume declanșează atitudinea specifică maternității? Cum este posibil ca aceasta să fie unică, proprie fiecărei femei în parte, și totuși împărtășită de toate mamele? Într-un fel, mama trebuie să se nască din punct de vedere psihologic în aceeași măsură în care bebelușul ei trebuie să vină pe lume fizic. Femeia dă naștere, în propria sa minte nu unei ființe noi, ci unei noi identități: ea capătă sentimentul de a fi mamă. Cum apare această nouă identitate în fiecare femeie și cum anume se simte acest proces? Ia naștere odată cu momentul în care bebelușul scoate primul țipăt? Acest volum tratează experiența interioară, adesea personală, de a deveni mamă, arătând cum venirea pe lume a unei mame nu survine într-un singur moment dramatic, definitoriu, ci iese la iveală treptat, din efortul cumulat din numeroase luni care precedă și urmează nașterea propriu-zisă copilului.



      Daniel N. Stern a fost profesor de psihologie la Universitatea din Geneva și a predat psihiatria la Universitatea Cornell. Este expert în dezvoltarea copilului și a realizat timp de 30 de ani numeroase studii despre relația mamă-copil.

      Media

      Continuarea volumului Jurnalul unui bebeluș, Nașterea unei mame încearcă să vină în ajutorul mămicilor moderne care se găsesc în ipostaza de a-și înțelege și redefini identitatea odată cu experiența maternității. Datorită rolurilor tot mai diverse asumate de femeile moderne în societate, maternitatea este neîncetat redefinită și, odată cu ea, și rolul de soție sau de profesionistă într-un anumit domeniu. Cu o experiență îndelungată în domeniu, autorii își propun să pregătească mamele pentru marile schimbări aduse în viața lor de nașterea unui copil, atât în perioada sarcinii, cât și mai departe în relația părinte-copil. Parafrazând, am putea spune că mesajul principal al cărții este că „Mamă nu te naști, ci devii”. Cartea este scrisă într-un stil prietenos, cu numeroase exemple din interacțiunea autorilor cu numeroase mame.

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.