Produse
Produse
  • Total RON Comandă
   x
   Nu aveți produse în coș.
   Comandă
   O paranteza in timp

   O paranteza in timp

   8.5 / 10 ( 6 voturi)
   Limba:
   Romana
   Data publicării:
   2016
   Tip copertă:
   Paperback
   Nr Pag:
   248
   Traducatori:
   ISBN:
   9786067790955
   Dimensiuni: l: 13cm | H: 20cm
   Indisponibil
   Indisponibil
   Preț valabil exclusiv online!
   Împachetare cadou gratuită!
   Transport gratuit peste 150 de lei.
   Retur gratuit în 15 zile.
   Ai întrebări? Contactează-ne!
   Descriere

   Lansatã în 2015 la inițiativa editurii britanice Hogarth și preluatã deja în 28 de țãri, aceastã serie propune revizitarea capodoperelor shakespeariene de cãtre scriitori de faimã internaționalã, care le reimagineazã pentru secolul XXI.


   O parantezã în timp este o Poveste de iarnã contemporanã, scrisã cu verva care o caracterizeazã pe Jeanette Winterson. În locul lui Leontes, regele Siciliei, cititorul îl va cunoaște pe Leo, magnatul londonez cãsãtorit cu MiMi, o cântãreațã de origine francezã. Când Xeno, prietenul acestuia din copilãrie, se întoarce pe neașteptate, Leo crede cã existã o legãturã amoroasã între el și MiMi, suspiciune care merge pânã la obsesie și autodistrugere. Perdita, fiica nerecunoscutã de Leo, în ciuda tuturor evidențelor, se va naște sub semnul acestei închipuite trãdãri, iar drumul vieții ei va deschide o parantezã în timp, una pe care numai dragostea pãrinteascã o va mai putea închide în chip fericit.
   Media

   Jeannete Winterson compune, prin O paranteză în timp, un roman care aduce laolaltă teme dure din cotidian: suferinţă, gelozie, răzbunare, orbirea în propria viaţă. Ghidat de un metronom invizibil, romanul urmează agitaţia şi complexitatea unei piese de teatru shakesperiene. Timpul devine, pe rând, capcană, sprijin, împăcare. Citește mai mult aici.

   Recenzii și comentarii

   Nota

   de |

   Nu există recenzii pentru acest produs.
   Adaugă o recenzie
   You need to authenticate in order to add a review.