Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      O paranteza in timp

      O paranteza in timp

      8.5 / 10 ( 6 voturi)
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2016
      Tip coperta:
      Paperback
      Nr. pagini:
      248
      Traducatori:
      ISBN:
      9786067790955
      Dimensiuni: l: 13cm | H: 20cm
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Lansatã în 2015 la inițiativa editurii britanice Hogarth și preluatã deja în 28 de țãri, aceastã serie propune revizitarea capodoperelor shakespeariene de cãtre scriitori de faimã internaționalã, care le reimagineazã pentru secolul XXI.


      O parantezã în timp este o Poveste de iarnã contemporanã, scrisã cu verva care o caracterizeazã pe Jeanette Winterson. În locul lui Leontes, regele Siciliei, cititorul îl va cunoaște pe Leo, magnatul londonez cãsãtorit cu MiMi, o cântãreațã de origine francezã. Când Xeno, prietenul acestuia din copilãrie, se întoarce pe neașteptate, Leo crede cã existã o legãturã amoroasã între el și MiMi, suspiciune care merge pânã la obsesie și autodistrugere. Perdita, fiica nerecunoscutã de Leo, în ciuda tuturor evidențelor, se va naște sub semnul acestei închipuite trãdãri, iar drumul vieții ei va deschide o parantezã în timp, una pe care numai dragostea pãrinteascã o va mai putea închide în chip fericit.
      Media

      Jeannete Winterson compune, prin O paranteză în timp, un roman care aduce laolaltă teme dure din cotidian: suferinţă, gelozie, răzbunare, orbirea în propria viaţă. Ghidat de un metronom invizibil, romanul urmează agitaţia şi complexitatea unei piese de teatru shakesperiene. Timpul devine, pe rând, capcană, sprijin, împăcare. Citește mai mult aici.

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.