Produse
Produse
  • Total RON Comandă
   x
   Nu aveți produse în coș.
   Comandă
   Opera sfasietoare a unui geniu naucitor

   Opera sfasietoare a unui geniu naucitor

   8.0 / 10 ( 1 voturi)
   Limba:
   Romana
   Data publicării:
   2012
   Tip copertă:
   Paperback
   Nr Pag:
   420
   Traducatori:
   ISBN:
   9789736894787
   Dimensiuni: l: 13cm | H: 20cm
   Indisponibil
   Indisponibil
   Preț valabil exclusiv online!
   Împachetare cadou gratuită!
   Transport gratuit peste 150 de lei.
   Retur gratuit în 15 zile.
   Ai întrebări? Contactează-ne!
   Descriere

   Finalist Pulitzer Prize în 2001 * Bestseller New York Times * Los Angeles Times Best Book of the Year * San Francisco Chronicle Best Book of the Year * USA Today Top Ten Best Book of the Year * Time Magazine Best Book of the Year * Roman tradus în douăzeci şi trei de limbi

   Când părinţii săi mor, la scurtă distanţă unul de celălalt, fiecare din cauza unui alt tip de cancer, Dave se trezeşte peste noapte responsabil de creşterea fratelui său mai mic, Christopher. Mutându-se din suburbiile Chicago-ului în Berkeley, unde locuieşte şi sora sa, Beth, Dave îşi asumă în totalitate rolul de tutore al fratelui său Toph, găsindu-şi treptat diferite slujbe, concurând chiar (fără succes însă) pentru a deveni vedeta unui reality-show difuzat de MTV, „The Real World". Ulterior (ne aflăm la începutul anilor '90) înfiinţează o revistă de satiră, Might, dar munca susţinută la aceasta nu-l împiedică să continue să se îngrijească de Toph, participând la toate şedinţele cu părinţii sau la meciurile de fotbal ale acestuia. O carte despre traversarea unei prime tinereţi amare cu umor şi mult curaj, dar şi despre dorinţa unui tânăr de a cuceri lumea, Opera sfâşietoare a unui geniu năucitor aminteşte, aşa cum au observat criticii, de ironia lui David Foster Wallace și de oboseala spirituală a lui Bret Easton Ellis.

   Media

   Opera sfâşietoare a unui geniu năucitor nu este un roman al devenirii, ci al explorării, al lecţiilor descoperite şi învăţate simultan, al unor întâmplări şi alegeri în faţa surprizelor pe care viaţa nu le face întotdeauna plăcute. Avem aici mai multe modalităţi de a tatona durerea, mai multe scheme pe care le împrumutăm şi în viaţa de zi cu zi pentru a ne face că privim în altă parte în vreme ce realitatea ascunsă din noi nu ne părăseşte niciodată. Citește mai mult aici.

   Recenzii și comentarii

   Nota

   de |

   Nu există recenzii pentru acest produs.
   Adaugă o recenzie
   You need to authenticate in order to add a review.