Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      Pisicile Razboinice - Set complet seria I
      Pisicile Razboinice - Set complet seria I

      Pisicile Razboinice - Set complet seria I

      6.3 / 10 ( 26 voturi)
      Varsta recomandata:
      10-12 ani, 12-14 ani
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2017
      Editura:
      Tip coperta:
      Paperback
      Volum din serie:
      1-6
      ISBN:
      9786068434582
      Dimensiuni: l: 13cm | H: 20cm
      Indisponibil
      Indisponibil online

      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Totul despre viața secretă a pisicilor războinice într-o singură cutie

      Indiferent dacă a moștenit sau nu pasiunea ta pentru lectură, dacă ai un copil cu vârsta cuprinsă între 8 și 13 ani, îi vei face o mare bucurie introducându-l în fascinanta lume a pisicilor sălbatice.

      Până la apariția seriei „Pisicile războinice”, nimeni nu își imaginase cum arată o societate formată exclusiv din pisici. Scriitoarea Vicky Holmes a primit din partea prestigioasei Edituri Harper Collins provocarea de a crea un roman pentru copii pe această temă. A răspuns cu scepticism, temându-se că va seca rapid izvorul ideilor, dar lui Vicky i s-au alăturat apoi Kate Cary, Cherith Baldry, Tui Sutherland, Gilian Phillip, Inbali Iserles și așa a luat naștere pseudonimul literar Erin Hunter. Romanele pe care le-au scris sunt inspirate de operele lui J. R. R. Tolkien, J. K. Rowling și William Shakespeare, aducând în actualitate și prezentând pe înțelesul copiilor esența condiției umane. De la proiectul inițial al unui singur roman, au rezultat în cele din urmă șase serii a câte șase volume fiecare. „Pisicile războinice” s-au vândut în mai mult de 14 milioane de volume în peste 20 de țări și au apărut pe lista „New York Times” a celor mai vândute titluri. Acest pachet reunește, special pentru micuții cititori români, dar și pentru părinții care nu pot rezista tentației, cele 6 cărți din seria I:

      Cartea I: În inima pădurii

      Cartea a II-a: Foc și gheață

      Cartea a III-a: Pădurea secretelor

      Cartea a IV-a: Furtuna

      Cartea a V-a: O cale primejdioasă

      Cartea a VI-a: Vremuri întunecate

      Acțiunea se concentrează pe evoluția celor patru clanuri de pisici sălbatice care conviețuiesc în pădure, departe de oameni: Clanul Tunetului, Clanul Râului, Clanul Vântului și Clanul Umbrelor. Pisicile au un cod al onoarei și prețuiesc loialitatea. Se antrenează ca războinici pentru a-și proteja Clanurile în ciocnirile dintre ele sau pentru a face față pericolelor din exterior. Se vindecă de boli cu remedii naturiste. Respectă legile statornicite de înaintași, lăsându-se ghidate de spiritele strămoșilor războinici, reuniți în Clanul Stelelor.

      Personajul-cheie al acestor 6 volume este Roșcovanul, un simplu pisoi domestic care ajunge în pădure, mânat de pofta de aventură. Deși nimeni nu se aștepta, fostul pisoi de casă va dovedi că este un războinic mai viteaz decât pisicile care trăiesc dintotdeauna în sălbăticie. De aceea, în ciuda prejudecăților legate de pisicile domestice, a fost acceptat ca ucenic în Clanul Tunetului și a primit numele Labă de Foc. Au urmat apoi titulatura de războinic și numele Inimă de Foc. Mai departe, curajul l-a adus până la poziția de secund în clan, iar în cele din urmă, cel care fusese cândva un pisoi de casă va deveni chiar liderul clanului, sub numele de Stea de Foc.

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.