Produse
Produse
  • Total RON Comandă
   x
   Coșul tău este gol.
   Comandă
   Proiectul Autenticitatii

   Proiectul Autenticitatii

   7.0 / 10 ( 4 voturi)
   Limba:
   Romana
   Data publicarii:
   2020
   Editura:
   Tip coperta:
   Paperback
   Nr. pagini:
   416
   Traducatori:
   Original Language:
   Engleza
   Original Title:
   The Authenticity Project
   ISBN:
   9786064007742
   Dimensiuni: l: 13cm | H: 20cm
   Indisponibil
   Indisponibil
   Preț valabil exclusiv online!
   Împachetare cadou gratuită!
   Transport gratuit peste 150 de lei.
   Retur gratuit în 14 zile.
   Ai întrebări? Contactează-ne!
   Descriere

   „O poveste superbă cu un mesaj puternic, perfect pentru timpurile noastre." - Jill Santopolo, autoarea bestsellerurilor Mai presus de cuvinte și Lumina pe care am pierdut-o

   Un caiet verde aduce laolaltă șase străini, între care se înfiripă prietenii neașteptate și iubiri profunde.
   Julian Jessop, un artist septuagenar excentric și solitar, crede că oamenii nu sunt sinceri unul cu altul. Dar dacă lucrurile ar sta altfel?
   Julian începe să scrie adevărul despre viața sa într-un caiet verde pe care îl lasă în cafeneaua lui preferată. Monica, proprietara cafenelei, găsește caietul, notează la rândul său câteva mărturisiri personale și îl lasă în barul de vizavi. În scurt timp, caietul circulă, iar cei care își spun povestea în paginile lui vor ajunge să se cunoască în cafeneaua Monicăi.

   Galeria de personaje din Proiectul Autenticității – printre care fermecătorul Hazard, care jură că va deveni abstinent, Alice, fabuloasa mamă de pe Instagram a cărei viață reală e mult mai puțin împlinită decât cea virtuală, precum și toți ceilalți prieteni ai lor – alcătuiesc o poveste care este, pe rând, ciudată și amuzantă, nespus de tristă și dureros de adevărată.

   O lecție despre curajul de a te arăta fără mască – ceea ce nu este atât de înspăimântător cum pare. Dimpotrivă, aceasta poate fi fericirea.

   „Proiectul Autenticității e o lectură extrem de plăcută și de reconfortantă." - USA Today

   „Un roman încântător, care abordează cu naturalețe subiecte dificile." - Kirkus Review

   „O poveste frumoasă și edificatoare despre cum ne creăm propria identitate." - Publishers Weekly

   „Clare Pooley vorbește despre răsplata pe care o primești atunci când te arăți așa cum ești, cu bune și cu rele." - People

   „Un amestec savuros de personaje memorabile, relații complexe, încurcături amuzante și nenumărate întorsături de situație. În cazul în care cafeneaua Monicăi ar exista în realitate, m-aș opri acolo în fiecare zi." - Laurie Frankel, autoarea bestsellerului Adio, deocamdată

   „Ingenios și tulburător, romanul lui Pooley vorbește deschis despre cum denaturăm cu toții adevărul despre noi. O carte care te pune pe gânduri." - Sophie Kinsella, scriitoare

   Clare Pooley a lucrat timp de 20 de ani în lumea trepidantă a publicității înainte de a deveni mamă cu normă întreagă. A absolvit Newnham College, Cambridge, cu o diplomă în economie.
   În 2015, a creat blogul, Mummy was a Secret Drinker, unde a început să scrie sub pseudonim despre viața ei după renunțarea la alcool.
   A debutat cu The Sober Diaries, o poveste care descrie primul său an de abstinență și cum a ieșit învingătoare în lupta cu cancerul de sân.
   Proiectul Autenticității, debutul său în ficțiune, a fost tradus în 16 limbi.
   Pooley scrie în bucătăria ei din Fulham, Londra, unde locuiește împreună cu soțul, cei trei copii, un cățel și un arici pitic african.

   Recenzii și comentarii

   Nota

   de |

   Nu există recenzii pentru acest produs.
   Adaugă o recenzie
   Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.