Produse
Produse
  • Total RON Comandă
   x
   Coșul tău este gol.
   Comandă
   ×

   Pentru că duminică și luni sunt zile libere legale, call center-ul și depozitul carturesti.ro vor fi închise. Comenzile plasate de vineri, 21 iunie, ora 16:00 și până luni, 24 iunie, vor fi procesate și livrate începând cu ziua de marți, 25 iunie.

   Ramas bun, deces, doliu
   Ramas bun, deces, doliu
   Ramas bun, deces, doliu

   Ramas bun, deces, doliu

   4.0 / 10 ( 1 voturi)
   Varsta recomandata:
   4-6 ani, 6-8 ani
   Limba:
   Romana
   Data publicarii:
   2021
   Editura:
   Tip coperta:
   Hardcover
   Nr. pagini:
   16
   Ilustratori:
   ISBN:
   9786067871326
   Dimensiuni: l: 24.4cm | H: 27.7cm
   Indisponibil
   Indisponibil
   Preț valabil exclusiv online!
   Împachetare cadou gratuită!
   Transport gratuit peste 150 de lei.
   Retur gratuit în 14 zile.
   Ai întrebări? Contactează-ne!
   Descriere

   Trecerea în neființă ne afectează pe toți, se poate întâmpla oricând și ne lasă fără cuvinte. De ce mor oamenii? Și ce se întâmplă când moare cineva? Cum se simte doliul? Ce este o înmormântare? Toți cei care se străduiesc să răspundă în mod deschis și sincer la întrebările copiilor vor găsi în această carte ilustrată un mare ajutor.

   Flavia, în vârstă de patru ani, și Anton, în vârstă de șapte ani, își iau rămas bun de la iubita lor bunică, Elena. Ea moare într-un centru de îngrijiri paliative, după o boală lungă și severă. Cititorii îi însoțesc pe copii și pe familia acestora pe parcursul acestei experiențe dureroase. Ei învață de ce moartea face parte din viață, de ce în acest caz vorbim de un rămas bun definitiv și ce se întâmplă la o înmormântare. Textele și imaginile pline de compasiune transmit, printre altele, cât de diferit se poate trăi durerea. Cartea oferă, de asemenea, o inspirație amplă pentru consolare și aducere aminte.

   Din carte mai aflăm că oamenii nu sunt înmormântați în același mod peste tot și mormintele pot arăta foarte diferit în alte părți ale lumii. Trupurile se descompun după moarte. Dar ce se întâmplă cu sufletul? Ce este un suflet? Si cum arată viața de apoi? La aceste întrebări, desigur, nu se pot oferi răspunsuri clare. Discuțiile despre ideile diferite legate de viața de după moarte invită copiii la contemplare.

   Recenzii și comentarii

   Nota

   de |

   Nu există recenzii pentru acest produs.
   Adaugă o recenzie
   Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.