Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      Sa nu faci rau

      Sa nu faci rau

      7.6 / 10 ( 13 voturi)
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2019
      Editura:
      Tip coperta:
      Paperback
      Nr. pagini:
      352
      ISBN:
      9786063334078
      Dimensiuni: l: 11cm | H: 16.5cm
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Ce înseamnă să fii neurochirurg? Cum e să ții viața cuiva în mâinile tale, să tai adânc în materia care creează gândurile, sentimentele și rațiunea? Cum trăiești cu consecințele efectuării unei operații care ar trebui să salveze viața unui pacient, dar care se termină prost? În neurochirurgie, mai mult decât în orice altă ramură a medicinei, jurământul medicului de a „nu face rău“ conține o amară ironie. Operațiile pe creier comportă riscuri grave. În fiecare zi, chirurgul-șef Henry Marsh trebuie să ia decizii dureroase, adesea în condiții de urgență și nesiguranță. Autorul dezvăluie, cu o uimitoare compasiune și sinceritate, extraordinara bucurie de a opera, triumfurile profund mișcătoare, dezastrele și regretele, dar și momentele de umor negru ce caracterizează viața unui chirurg pe creier.

      Dr. Marsh scrie cu o subtilitate aproape existențială despre modul în care funcționează creierul, presupus lăcaș al sufletului și având nenumărate capacități pentru emoție, memorie, credință şi vorbire, dar format, în principal, din neuroni și sânge. Dr. Marsh a fost, de multe ori, la o distanță de numai 4 mm de catastrofă. The Guardian

      Media

      Chirurgii cei mai buni nu sunt cei care operează cel mai bine, ci aceia care își admit greșelile și învață din ele. Henry Marsh e un astfel de chirurg și cartea lui e ca un tunet. Cu un talent impresionant, Marsh povestește căderile și vârfurile uneia din cele mai spectaculoase specialități medicale: chirurgia pe creier.

      Vlad Mixich | carte recomandată în cadrul Raftului Cărți despre minte și corp

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.