Produse
Produse
  • Total RON Comandă
   x
   Coșul tău este gol.
   Comandă
   Schi la superlativ
   Schi la superlativ

   Schi la superlativ

   Cum sa stapanesti cele mai bune tehnici de schi
   7.8 / 10 ( 8 voturi)
   Limba:
   Romana
   Data publicarii:
   2020
   Editura:
   Tip coperta:
   Paperback
   Nr. pagini:
   288
   Traducatori:
   ISBN:
   9786069484340
   Dimensiuni: l: 16.5cm | H: 23.5cm
   Indisponibil
   Indisponibil online

   Preț valabil exclusiv online!
   Împachetare cadou gratuită!
   Transport gratuit peste 150 de lei.
   Retur gratuit în 14 zile.
   Ai întrebări? Contactează-ne!
   Descriere

   Schi la superlativ se adresează pasionaților de schi care doresc să-și folosească la maximum potențialul sau să atingă un nivel cât mai înalt de performanță. Cunoscutul expert și antrenor Ron LeMaster nu mai are nevoie de prezentări în fața împătimiților de schi, numele lui fiind sinonim cu tehnicile de top și cele mai avansate metode de predare.

   În acest manual extrem de amănunțit – cu scheme, colaje și diagrame –, LeMaster prezintă mecanica schiului de performanță și explică felul în care să interacționați cel mai bine cu zăpada, în toate formele ei, cum să manevrați schiurile, clăparii și bețele, în zeci de situații diferite.

   Imaginile impresionante cu câțiva dintre cei mai mari schiori ai lumii, ilustrând tehnicile explicate de RON LeMASTER, sunt partea cea mai spectaculoasă a cărții.

   „Măiestria lui LeMASTER constă în analiza detaliată a mișcărilor schiorului, de la începutul virajului până la terminarea lui, și a forțelor externe care vin în contact cu el. Cartea sprijină inițiativa noastră de a descoperi tinerele talente și a le duce cât mai departe în marea performanță.”

   Ioan-Gabriel Nan, multiplu campion național și fondator Nan Schi Club

   „Sunt ceea ce mulți ar numi un pasionat al schiului, cu câteva săptămâni bune pe pârtie în fiecare sezon. Am învățat târziu să schiez. Aș zice că încă învăț. Știu că schiul devine cu adevărat atractiv abia după ce ai dobândit tehnica și disciplina necesare. Despre asta este vorba și în această carte: tehnică și disciplină, pentru a ajunge la pasiune.”
   Adrian Florea, fondator Trend Consult

   Schi la superlativ se adresează schiorilor cu nivel mediu și avansat în tehnica schiului de carv. Ilustrațiile, completate de explicații punctuale și detalii privind reglajele echipamentului, te ajută să înțelegi cu adevărat știința din spatele revoluției din schiul alpin, datorată apariției schiurilor parabolice. Recomand această carte tuturor schiorilor care vor să se apropie și chiar să atingă nivelul profesionist din circuitul cupei mondiale de schi alpin.

   Alexandru Poponeci, comentator Eurosport România

   Recenzii și comentarii

   Nota

   de |

   Nu există recenzii pentru acest produs.
   Adaugă o recenzie
   Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.