Produse
Produse
  • Total RON Comandă
   x
   Nu aveți produse în coș.
   Comandă
   ×

   Pentru că duminică și luni sunt zile libere legale, call center-ul și depozitul carturesti.ro vor fi închise. Comenzile plasate de vineri, 2 iunie, ora 16 și până luni, 5 iunie, vor fi procesate și livrate începând cu ziua de marți, 6 iunie.

   Scrisori catre Vera

   Scrisori catre Vera

   8.2 / 10 ( 5 voturi)
   Limba:
   Romana
   Data publicării:
   2016
   Editura:
   Nr Pag:
   744
   ISBN:
   9789734660674
   Dimensiuni: l: 13cm | H: 20cm
   Indisponibil
   Indisponibil
   Preț valabil exclusiv online!
   Împachetare cadou gratuită!
   Transport gratuit peste 150 de lei.
   Retur gratuit în 15 zile.
   Ai întrebări? Contactează-ne!
   Descriere

   Scrisorile marelui scriitor catre Vera, sotia sa, pentru prima oara in volum, in limba romana – cronica unei povesti de dragoste de-o viata.

   „Pentru Nabokov proza este totul, ea este profunzimea, energia divina.” (The New York Times)

   „Aceste scrisori cuprind cele mai emotionante pasaje pe care le va scrie vreodata Nabokov, pline de viziuni cind impresioniste, cind extrem de detaliate asupra lumii inconjuratoare, pe care o zugraveste ca fiind dureros de frumoasa. Nabokov cel din acest volum e un scriitor care isi face o misiune din a-si convinge cititoarea sa coboare de pe terasa de la ultimul etaj aratindu-i splendoarea lumii care a incetat cumva sa mai fie o sursa de incintare.” (The Times Literary Supplement)

   „Nuantate de o imediatete senzuala a detaliului, Scrisorile sint marturia extazului… Ele dezvaluie un Nabokov de o inteligenta sclipitoare, cu un dar aparte pentru critica la obiect si o fascinatie pentru ceea ce se situa in afara culturii sale – fie ca era vorba de autobuzele Greyhound din Massachusetts sau de metroul din New York. Acum, probabil pentru prima oara, autorul rus se iveste limpede din umbrele biografilor sai.” (The Observer)

   Media

   Scrisorile scrise de Nabokov oferă cititorilor nu una, ci două povești de iubire: iubirea lui Nabokov pentru Vera, dar și iubirea acestuia pentru literatură, cele două neputând fi nicidecum separate. Vera i-a fost nu doar soție, ci și cea mai atentă cititoare, omul care a susținut, de aproape sau de departe, tot ce a însemnat munca acestuia. Nevoia de scris se întrepătrunde cu nevoia de Vera. Citește mai mult aici.

   Recenzii și comentarii

   Nota

   de |

   Nu există recenzii pentru acest produs.
   Adaugă o recenzie
   Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.
   Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflați mai multe.