Produse
Produse
  • Total RON Comandă
   x
   Nu aveți produse în coș.
   Comandă
   ×

   Pentru că 15 august este zi liberă, call center-ul și depozitul carturesti.ro vor fi închise. Comenzile plasate de vineri, 12 august, ora 15 și până luni, vor fi procesate și livrate începând cu ziua de marți, 16 august.

   Teama de moarte

   Teama de moarte

   8.3 / 10 ( 3 voturi)
   Limba:
   Romana
   Data publicării:
   2016
   Editura:
   Nr Pag:
   250
   Traducatori:
   Bogdan Perdivara
   ISBN:
   9786067196580
   Indisponibil
   Indisponibil online

   Preț valabil exclusiv online!
   Împachetare cadou gratuită!
   Transport gratuit peste 150 de lei.
   Retur gratuit în 15 zile.
   Ai întrebări? Contactează-ne!
   Descriere

   În vreme ce amurgul vieții se profilează amenințător la orizont, Vanessa Wonderman își privește neputincioasă părinții îmbătrânind, o însoțește la controale pe fiica ei însărcinată și îl veghează pe soțul ei Asher, cu douăzeci de ani mai în vârstă decât ea, aflat pe patul de spital.

   Anii ei de glorie, când era o actriță de succes, au rămas în urmă și Vanessa descoperă că începuturile sunt ușoare, dar că sfârșiturile pot fi dureroase.
   Ar fi oare posibil ca fanteziile sale, menite să-i ofere elixirul tinereții, să fie împlinite cu ajutorul site-ului faraoprelisti.com?

   "Felul în care Erica Jong abordează probleme dintre cele mai delicate, reușind totodată să scrie o carte amuzantă, e uimitor. Mi-a plăcut la nebunie." - Woody Allen

   În 1973, Erica Jong a revoluționat felul în care ne raportam la dragoste, căsnicie și sex. Bestsellerul său mondial Teama de zbor a deschis drumul pentru nenumărate scriitoare, de la Jennifer Weiner la Lena Dunham. Acum Erica Jong ne uimește iarăși, oferindu-ne o perspectivă nouă și convingătoare asupra unei etape dificile din viața unei femei. Scrisă cu un umor subtil, înțelepciune și cuprinzând observații pertinente – toate acestea regăsindu-se și în poezia, ficțiunea și eseurile Ericăi Jong – Teama de moarte e o poveste pentru toți cei care au cunoscut dragostea adevărată și au fost transformați de ea.

   În cei 43 de ani de la apariția romanului Teama de zbor, Erica Jong a publicat peste 25 de cărți, traduse în 43 de limbi, cuprinzând nouă opere de ficțiune (bestsellerul New York Times Fear of
   Fifty: A Midlife Memoir fiind una dintre ele), precum și câteva de non-ficțiune, foarte apreciate, printre care: What Do Women Want, Seducing the Demon: Writing for My Life, o antologie despre sex numită Sugar in My Bowl:Real Women Write About Real Sex, editată de ea însăși, și, în 2012, un Kindle Single, A Letter to the President, care analizează cu îndrăzneală problemele cu care se confruntă astăzi femeile din Statele Unite ale Americii.
   De asemenea, Erica Jong este autoarea a șapte volume de poezie premiate. Cel mai recent, Love Comes First, a apărut în 2009.
   Erica Jong a câștigat numeroase premii naționale și internaționale pentru poezie și ficțiune. Printre acestea se numără Premiul Fernanda Pivano și Premiul Sigmund Freud în Italia, Premiul
   Deauville în Franța și Premiul Națiunilor Unite pentru excelență în literatură.
   Media

   Scriitoarea americană Erica Jong a scris curajos despre sexualitate în anii ’70, când a răspândit în cultura populară termenul de „zipless fuck” („sex fără oprelişti”) - adică sex de dragul sexului, fără angajament sau implicare emoţională, între doi necunoscuţi. Am zis să văd care-i treaba cu ea, dar în loc să citesc Teama de zbor, bestsellerul internaţional din 1973, în care protagonista Isadora Wing inventează termenul de zipless fuck, am zis să citesc Teama de moarte. O carte nouă, pe care Jong a publicat-o în 2015, la 73 de ani. Aici, Isadora Wing apare doar episodic, ca prietenă şi confidentă a Vanessei Wonderman, o actriţă de 60 de ani care s-a operat ca să arate mai tânără, căsătorită cu un bărbat care o iubeşte, dar cu care citeşte necroloage mai des decât face sex.

   Mai multe detalii găsiți aici.

   Recenzii și comentarii

   Nota

   de |

   Nu există recenzii pentru acest produs.
   Adaugă o recenzie
   Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.
   Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflați mai multe.