Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      Totul are o explicatie - Vol. 2

      Totul are o explicatie - Vol. 2

      8.3 / 10 ( 3 voturi)
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2016
      Editura:
      Tip coperta:
      Paperback
      Nr. pagini:
      232
      Colectie:
      Traducatori:
      ISBN:
      9786067585520
      Dimensiuni: l: 14cm | H: 20.3cm
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Peste o suta de teorii dintre cele mai surprinzatoare despre minte, gandire, societate si univers se intalnesc in aceasta lucrare captivanta pentru toti cititorii care se lasa provocati de stiinta si de orizonturile ei fara limite. Fizica, economia, psihologia, neurostiintele si alte discipline isi etaleaza aici intreaga forta pe intelesul tuturor.


      Legile naturii, metaforele, inertiile si complexitatile universului sunt cateva teme dintre cele abordate in prezentul volum. Lor li se adauga idei fascinante si descoperiri care pot schimba felul in care vedem lumea, intr-o carte a solutiilor „frumoase“ la probleme cat se poate de interesante.


      „Aceasta carte provocatoare se poate citi din scoarta in scoarta, se poate rasfoi, in functie de preocuparile fiecaruia, si va fi pe placul oricarui cititor curios. Se recomanda calduros.“
      Library Journal
      Media

      În 1981, John Brockman, editor & scriitor american, a înființat Clubul Reality - o adunătură de intelectuali schi-tech care s-a mutat online în ’97 sub numele de Edge. Odată cu fiecare ediție aniversară, Edge a lansat de-atunci câte o întrebare anuală. Cea din 2012 - Care este, pentru tine, cea mai profundă, elegantă sau frumoasă soluție? - a generat răspunsuri cât pentru două volume tipărite, de la cercetători și gânditori de top din filosofie, matematică, fizică, astrofizică, istorie, limbaj, economie, psihologie, neuroștiințe etc. Totul are o explicație, volumele 1 și 2, sunt colaje de teorii (explicate pe scurt) care-au revoluționat știința și care „deduc soluția unui puzzle complex într-un mod surprinzător, (...) dintr-un set restrâns de principii simple.

      Mai multe detalii găsiți aici.

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.