Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      Vacanta placuta, Matei!

      Vacanta placuta, Matei!

      0.0 / 10 ( 0 voturi)
      Varsta recomandata:
      4-6 ani
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2019
      Editura:
      Tip coperta:
      Paperback
      Nr. pagini:
      28
      Colectie:
      ISBN:
      9786064305787
      Dimensiuni: l: 21.5cm | H: 25.5cm
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Când află despre minunata vacanță la mare a prietenei lui, Mara, gâsca sălbatică, iepurașul Matei își dorește să meargă și el.

      Dar, spre deosebire de gâște, el și familia lui nu pot să zboare, iar căruciorul lor este prea mic pentru atâtea bagaje, așa că nu pot pleca în călătorie. Însă lui Matei îi vine o idee care va bucura întreaga familie!

      Media

      ”Recomand, de fapt, întreaga serie cu iepurașul Matei apărută la Nemi. Și asta pentru că autoarea, Brigitte Weninger, reușește în fiecare cărticică să surprindă plăcut cititorul, să abordeze teme extrem de diverse – de la generozitate la solidaritate, curaj, imaginație, prietenie, familie, iubire, frici, respect etc. –, iar poveștile sunt adaptate ca limbaj și structură celor mici și completate armonios de ilustrațiile calde ale lui Eve Tharlet.

      În Vacanță plăcută, Matei!, năzdrăvanul iepuraș află de la prietena lui Mara, gâsca sălbatică, despre călătoria ei fantastică, împreună cu familia sa, la Apa cea Mare. Și-și dorește, ca orice copil, să aibă și el parte de o vacanță frumoasă la mare. Așa că aleargă cât îl țin picioarele spre casă și se roagă de părinții lui să plece și ei într-o călătorie similară. Cel mai greu de convins pare mama sa, dar se lasă înduplecată și aceasta, iar familia își face curând bagajele. Bagaje pe care, din păcate, realizează că nu le pot căra, căci până și căruciorul lor imens cedează. Iar alternativele nu sunt deloc potrivite realității. După marea dezamăgire, după ce se întorc acasă cu toții, lui Matei îi vine o idee inedită, care va salva situația și-i va aduce împreună, într-un decor de neuitat. Prichindeii vor fi încântați, pe cuvânt!”

      Eli Bădică

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.