Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      Vagabondul milionar

      Vagabondul milionar

      9.0 / 10 ( 1 voturi)
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2010
      Nr. pagini:
      316
      Colectie:
      ISBN:
      9786069237533
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Filmul a trecut, cartea rămâne... Unii au iubit filmul şi au iubit cartea; alţii au urât filmul şi au iubit cartea. Mai sunt şi cei care (încă) nu au citit cartea. Pentru ei a apărut a doua ediţie din Vagabondul milionar.

       

      O poveste plină de duioşie, ironie, simplitate, umor şi speranţă şi, mult mai puţin decât s-ar crede, bani. Cititorii din toate ţările prin care a trecut cartea au fost extaziaţi în faţa acestei noi voci literare din India, care a „demontat structura romanului clasic“. Şi asta ÎNAINTE de apariţia celebrei ecranizări Slumdog Millionaire. Când se făcea filmul, romanul îşi cucerise deja publicul şi premiile. Tot ceea ce a fost atins de această carte magică (film, adaptări radiofonice, audio-book, traduceri) s-a prefăcut în aur! Savuraţi această experienţă literară unică, istoria orfanului oropsit care câştigă potul cel mare la o emisiune concurs, dar mai cu seamă povestea dickensiană a prietenilor lui sărmani, a tra gicelor lor destine.

      Nu puţini sunt criticii literari (şi editorii!) care au recunoscut că au plâns cu sughiţuri citind capitolul „X GKRZ OPKNU“!

       

      Reţetă de succes garantat... Un roman despre un om cinstit, incult... dar care are şcoala vieţii şi se ghidează după principiul sfânt: bine faci, bine găseşti. ... Încep să apară figurile Indiei: fani de staruri de film, preoţi catolici însuraţi în taină... preoţi homosexuali, astronomi savanţi dar beţivi, aurolaci, patroni de cerşetori... ofiţeri britanici cu soţii infidele, plus servitori locali... practici vodoo, tâlhari... asasini profesionişti... prostituate în bordel... într-o scenă foarte faină în care băiatul nostru devine în sfârşit bărbat... o lume a televiziunii plină de escrocherii... El (eroul) îi răzbună pe toţi şi face dreptate! - (Dan C. Mihăilescu, Omul care aduce cartea, ProTV)

       

      Un roman în care mahalalele din Mumbai apar cu tot ce au mai cumplit: decalajul între avere şi sărăcie, orfani, hoţi, incesturi, homosexualitate, droguri, crime şi sperante. O poveste sclipitoare, care aduce cu „O mie şi una de nopţi“. - (Stelian Ţurlea, Ziarul de Duminică)

       

      N-am citit în viaţa mea ceva mai plin de omenie, mai accesibil, des­­pre India contemporană. Absolut strălucitor, te buimăceşte cu totul. - Humphrey Hawksley, BBC

       

      Un debut picaresc… Cuceritor... Un portret admirabil, neîmpo­do­bit, generos şi multicolor al Indiei contemporane… - Literary Review

       

      Pasul rapid, limpezimea şi uşurinţa cu care curge vă vor face să nu lăsaţi această carte din mână… - Outlook

       

      Fantastic, unic, plin de suflet, acaparator, cu o structură inteli­gen­tă. - The Booklover Newsletter

       

      Vă va prinde în laţ… Citiţi-o şi păstraţi-o ca pe o comoară. - Financial Express

       

      Un amestec straniu, dulce şi amar. ...Ex­centric şi origi­nal. - Washington Post

       

      Fantastic, măreţ… Îmbinând umorul de calitate cu comentariul so­cial incisiv… - The Times

       

      ...Un triumf… ...Palpitant... ştie cum să ne atingă inima… - New Zealand Herald

       

      Un tren expres care nu se opreşte nici să-şi tragă sufletul… Un de­but rafinat… rareori ai parte de acţiune atât de intensă… - The Week (India)

       

      Nebunesc, amuzant, fantastic... - Le Figaro (Franţa)

       

      O poveste inteligentă, spusă într-un ritm in­fernal. Swarup îl ia pe cititor de guler şi îl scufundă cu capul înain­te într-o aventură ce colcăie de emoţie, coincidenţă, dra­ma­tism, gingăşie şi suspans. - Sydney Morning Herald (Australia)

       

      O parabolă modernă care face praf întreaga gamă a stereoti­pu­ri­lor despre geniu, celebritate şi showbiz. - Indo-Asian News Service

       

      Povestea omului de pe stradă… Te poartă în miezul realităţilor du­re ale vieţii indiene, dar nu uită nicio clipă să te distreze. - The Courier Mail

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.