Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      raft
      Lumanare parfumata - Complicat, da-mi place, 90 g
      Lumanare parfumata - Complicat, da-mi place, 90 g
      Lumanare parfumata - Complicat, da-mi place, 90 g
      Lumanare parfumata - Complicat, da-mi place, 90 g
      Lumanare parfumata - Complicat, da-mi place, 90 g

      Lumanare parfumata - Complicat, da-mi place, 90 g

      0.0 / 10 ( 0 voturi)
      Brand:
      Tip:
      Lumanare
      Material:
      Ceara
      Capacitate:
      90 g
      Culoare:
      Alb
      Forma:
      Rotund
      Parfum:
      Multiarome
      Tara de origine:
      Romania
      Cod de bare:
      2000001012918
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Lumânare din ceară pură de soia 90g. Lumânarea arde 25h și are un fitil din bumbac organic, produs sustenabil și non-toxic.

      Avem cu toții momente care ne plac, ne obsedează și nu știm să ne oprim de a ne bucura de ele. Complicat, da-mi place. O problemă pe care o rumegăm în gânduri, dar ne place să o învârtim pe toate părțile până o rezolvăm. Complicat, da-mi place este o aromă care ajunge să te cucerească, să devină noul tău moment preferat și îți rămâne favorit odată aprins.

      Caracteristici:

      • lumânare din soia pură, turnată de mână în liniște;
      • note: miere de pădure, frunze uscate de tabac, rășină proaspătă, tonka;
      • fitil din lemn, care la aprindere imită sunetul lemnelor trosnind dintr-un șemineu.

      Liniște s-a născut din nevoia de liniște. Liniște psihică, liniște creativă și liniște financiară. Odată cu procesul de turnare a lumânărilor se naște în mine un proces de mindfulness ce mă ajută să-mi așez gândurile și, bineînțeles, să ajung la o liniște psihică. Momentele turnate de mine semnifică emoții sau amintiri din copilărie, iar tot procesul de a căuta un nume pentru o emoție este o aventură ce-mi potolește setea de creativitate și îmi aduce liniște creativă. Nu în ultimul rând, nu pot să fiu decât recunoscătoare tuturor oamenilor ce mă susțin cu o comandă de lumânări sau cu susțineri virtuale în social-media. Faptul că am ajuns să torn lumânări, să alerg prin grădina de arome creative și să văd momente turnate de mâna mea în cuibul altora este deja o comoară de recompense. Faptul că am ajuns să mă susțin financiar din asta îmi oferă încredere multă de a mă ține de treabă și, bineînțeles, îmi oferă o liniște și libertate financiară să mă pierd prin lumea lumânărilor”.

      Atenție! Îngrijește fitilul – taie cu atenție din el înainte de fiecare aprindere și asigură-te că are cel mult 5 mm. Curăță ceara de resturile de fitil. Aprinde lumânarea cu un chibrit lung sau o brichetă cu gât lung și evită să înclini recipientul pentru aprindere. Așează lumânarea într-un loc sigur, plat, vizibil și ferit de curenții de aer – consultă sfaturile de siguranță. Lasă lumânarea aprinsă cel puțin 40 de minute și până are un fond complet topit, dar nu mai mult de 3 ore de ardere continuă pe sesiune de ardere – astfel lumânarea va arde uniform și parfumul va fi dispersat corect. O lumânare este considerată epuizată odată ce vedeți partea metalică a fitilului – atenție! nu mai folosi lumânarea din acest punct, este periculos! Ajută planeta și reciclează recipientul lumânării – ceara de soia se spală cu ușurință folosind apă călduță și săpun din belșug.

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.