Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      Cavalerul negru 4K UHD (Blu Ray Disc) / The Dark Knight

      Cavalerul negru 4K UHD (Blu Ray Disc) / The Dark Knight

      9.7 / 10 ( 7 voturi)
      Categorie:
      Film artistic
      Colectie:
      Scenarist:
      Jonathan Nolan
      Distributie:
      Christian Bale, Heath Ledger, Aaron Eckhart
      Tara de origine:
      SUA / UK
      Data publicarii:
      2008
      Suport:
      Blu-Ray Disc
      Numar de discuri:
      3
      Culoare:
      Color
      Format video:
      Pal
      Format audio:
      Dolby Digital
      Subtitrari:
      Romana
      Audio:
      engleza
      Durata:
      152
      Rating C.N.C.:
      N-15
      Cod de bare:
      5948211048310
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      O urmare a hitului de actiune Batman Begins, Cavalerul negru ii reuneste pe regizorul Christopher Nolan si pe starul Christian Bale, care reia in aceasta noua pelicula rolul lui Bruce Wayne/Batman.

      Cu ajutorul locotenentului Jim Gordon si a hotaratului procuror districtual, Harvey Dent, Batman incepe lupta impotriva crimei organizate din Gotham City pentru a o strarpi definitiv. Initial, triumviratul se dovedeste a fi eficient, dar in curand cei trei devin tinta unui geniu al raului, cunoscut sub numele de Joker, care arunca orasul in anarhie, fortandu-l pe Cavalerul negru sa incalce fragila granita dintre erou si razbunator.

      Heath Ledger (Brokeback Mountain), nominalizat la premiul Academiei, il intruchipeaza pe arhetipul raului, The Joker, iar Aaron Eckhart il interpreteaza pe procurorul Harvey Dent. Maggie Gyllenhaal se alatura si ea distributiei in rolul lui Rachel Dawes. In Cavalerul negru revin multi actori din Batman Begins, cum ar fi Gary Oldman, in rolul locotenentului Jim Gordon; Michael Caine, castigatorul premiului Oscar (The Cider House Rules) in rolul lui Alfred, si premiatul cu Oscar, Morgan Freeman (Million Dollar Baby) in rolul lui Lucius Fox.

      Warner Bros. Pictures prezinta, in asociere cu Legendary Pictures, o productie Syncopy, filmul lui Christopher Nolan, Cavalerul negru. Nolan a regizat filmul dupa un scenariu de Jonathan Nolan si Christopher Nolan si o povestire de Christopher Nolan & David S. Goyer. Charles Roven, Emma Thomas si Christopher Nolan sunt producatorii, iar Benjamin Melniker, Michael E. Uslan, Kevin De La Noy si Thomas Tull sunt producatorii executivi. Cavalerul negru este inspirat din personajele benzilor desenate publicate de DC Comics. Batman a fost initial creat de Bob Kane.

      Echipa de creatie din spatele camerei de filmat include: un dublu-nominalizat la premiul Oscar pentru imagine Wally Pfister (The Prestige, Batman Begins), scenograful nominalizat la Oscar, Nathan Crowley (The Prestige), monteurul nominalizat la Oscar, Lee Smith (Master and Commander: The Far Side of the World) si designerul de costume, premiat cu Oscar, Lindy Hemming (Topsy-Turvy). Muzica a fost realizata de Hans Zimmer (The Lion King, Gladiator), castigator si multiplu nominalizat la premiului Oscar si de James Newton Howard (Michael Clayton, The Fugitive), de sapte ori nominalizat la Oscar, care a participat si la realizarea filmului Batman Begins.

      Șase secvente din Cavalerul negru au fost filmate cu camere IMAX®, inclusiv primele sase minute ale filmului. Aceasta marcheaza inceputul folosirii partiale a camerelor IMAX in filme artistice majore, ceea ce reprezinta o integrare revolutionara a celor doua formate de film. IMAX Experience® va parea in IMAX DMR (letterbox), in timp ce scenele filmate cu camere IMAX pe film de 15/70mm se pot mari pe verticala pentru a ocupa intreg ecranul IMAX, care poate deveni gigantic (dimensiunea a opt etaje), pentru a da o senzatie neobisnuita spectatorilor de film.

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.