Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      ×

      Dragi clienți, depozitul nostru se mută în casă nouă. Vă cerem scuze pentru variațiunile de stocuri. Vă mulțumim pentru înțelegere

      Set ghiozdanel cu borseta termoizolanta si insigna reflectorizanta - Heart
      Set ghiozdanel cu borseta termoizolanta si insigna reflectorizanta - Heart

      Set ghiozdanel cu borseta termoizolanta si insigna reflectorizanta - Heart

      0.0 / 10 ( 0 voturi)
      Brand:
      Material:
      Textil
      Pentru:
      Fete
      Culoare:
      Multicolor
      Cod de bare:
      0879674020818
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Ghiozdanelele din colectia Forget me not de la SKIP HOP sunt concepute pentru ca cei mici sa nu-si uite niciodata pranzul acasa, fie ca merg la scoala sau in parc. Fata ghiozdanului are o fereasta nostima prin care se poate vedea daca borseta termoizolanta cu pranzul a fost adaugata inuntru. In plus, in interior are suficient spatiu si buzunare dedicate pentru creioane si alte obiecte mici. Pentru o sticluta de apa sau suc ghiozdanelul are pe margine un buzunar reglabil cu plasa. Bretele ghiozdanelului sunt reglabile si sunt vatuite pentru mai mult confort. Produsele SKIP HOP indeplinesc toate standardele internationale de siguranta, atat din punct de vedere mecanic si fizic, cat si in ceea ce priveste lipsa substantelor chimice daunatoare cum ar fi ftalatii sau BPA. Acest ghiozdanel este recomandat copiilor peste 3 ani.


      Este un brand international si este recunoscut in toata lumea pentru solutiile inteligente, calitative, sigure, functionale si frumoase pe care le ofera parintilor. Compania este stabilita in New York si a fost intemeiata in 2003 si aduce in peisajul accesoriilor pentru copii produse unice, inovatoare si foarte practice, menite sa ii incante pe cei mici cu design-ul prietenos si viu colorat si pe parinti cu aspectul functional si sigur. Atentia la detalii, grija obsesiva fata de siguranta si standardele foarte ridicate in ceea ce priveste design-ul produselor au transformat SKIP HOP intr-un brand preferat in randul vedetelor de la Hollywood. Celebritati ca Madonna, Sandra Bullock, Ricky Martin sau Gwen Stefani sunt des surpinse alaturi de cei mici purtand accesorii SKIP HOP. Produsele indeplinesc toate standardele internationale de siguranta, atat din punct de vedere mecanic si fizic, cat si in ceea ce priveste lipsa substantelor chimice daunatoare cum ar fi ftalatii sau BPA, substante folosite la scara larga pentru prelucrarea produselor din material plastic.


      Dimensiuni: 30 cm X 13 cm.

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.