Products
Products
  • Total RON Comandă
   x
   Your cart is empty.
   Comandă
   raft
   Inteligenta erotica

   Inteligenta erotica

   Reconcilierea vietii erotice cu viata de familie
   5.0 / 10 ( 108 votes)
   Language:
   Romana
   Publishing Date:
   2018
   Cover Type:
   Paperback
   Page Count:
   304
   Edition:
   a IV-a
   ISBN:
   9786064400437
   Dimensions: l: 13cm | H: 20cm
   Unavailable
   Unavailable online

   Price applicable only to online purchases!
   Free Gift Wrapping!
   Free shipping over 150 RON
   You can return it in 14 days
   You got questions? Contact Us!

   Publisher's Synopsis

   Problemele care pot apărea în cadrul vieții sexuale a unui cuplu sunt diverse, de la dispariția acesteia, în urma nașterii unui copil, până la rutină, plictiseală și infidelitate.
   Autoarea, terapeut cu experiență în psihologia cuplurilor, ne atrage atenția că dragostea sigură și confortabilă poate intra în conflict cu pasiunea și că viața sexuală este mult mai complexă decât credem.

   „Inteligența erotică aspiră să vă angajeze într_o discuție sinceră, clară și provocatoare. Vă încurajează să fiți curioși, să spuneți ceea ce este de nerostit și să nu vă temeți să puneți sub semnul întrebării corectitudinea sexuală și afectivă. Lăsând ușile deschise spre viața erotică și viața de familie, vă invit să punem accent pe sex.“

   Media

   Esther Perel își începe cartea cu o ironie: cei care au luptat pentru libertatea sexuală în urmă cu 30 de ani pot face acum oricât de mult sex își doresc, dar și-au pierdut dorința. Pentru multe cupluri, acesta este genul de ironie care le trezește o doză de frustrare, dar și o familiaritate liniștitoare. Ca și cum pierderea dorinței este inevitabilă într-o relație odată cu trecerea timpului, iar asta nu este ceva plăcut, dar se întâmplă oricui și nu prea ai ce să faci. Perel, terapeută de cuplu, admite că există o tensiune între nevoia noastră de stabilitate și nevoia de pasiune. E mai greu să îți dorești ceva ce ai și mai simplu să tânjești la ceva ce e departe.

   Mai multe detalii găsiți aici.
   Reviews and comments

   Nota

   de |

   There are no reviews yet for this product.
   Add a review
   You need to authenticate in order to add a review.