Products
Products
  • Total RON Comandă
   x
   Nu aveți produse în coș.
   Comandă
   Pe cand eram doar niste pusti

   Pe cand eram doar niste pusti

   8.9 / 10 ( 7 votes)
   Limba:
   Romana
   Data Publicarii:
   2014
   Editura:
   Tip Coperta:
   Paperback
   Nr Pag:
   296
   ISBN:
   9789734644506
   Dimensions: l: 13cm | H: 20cm
   Unavailable
   Indisponibil
   Price applicable only to online purchases!
   Free Gift Wrapping!
   Free shipping over 150 RON
   You can return it in 15 days
   You got questions? Contact Us!
   Publisher's Synopsis

   Traducere din limba engleza si note de Casiana Ionita

   „Cea mai impresionanta carte de memorii a unui star rock de la aparitia Cronicilor lui Bob Dylan.” (Chicago Tribune)

   Pe cind eram doar niste pusti, autobiografia lui Patti Smith, surprinde cu onestitate si sensibilitate viata clocotitoare din New Yorkul anilor ’60-’70. Totul se petrece in ecourile dorintei de pace si libertate sociala si sexuala din epoca, ale protestelor impotriva razboiului din Vietnam. In vreme ce formatii celebre ca The Rolling Stones sau The Doors isi tin concertele si legende ale rockului precum Jimi Hendrix sau Janis Joplin isi impart faima cu tabloidele ce scriu despre crimele cutremuratoare ale lui Charles Manson, scriitoarea trece prin peripetiile tineretii si prin stradaniile de-a face ceva semnificativ cu viata ei. Cititorul are astfel prilejul sa patrunda in lumea artistilor excentrici de la faimosul Chelsea Hotel si in universul magic al relatiei de iubire si prietenie cu fotograful Robert Mapplethorpe. Cartea a fost distinsa chiar in anul aparitiei cu National Book Award for Nonfiction, ajungind in scurt timp un bestseller international.

   „Un portret impresionant al artistei la tinerete si un profil vibrant al iubitului de odinioara, Robert Mapplethorpe, Pe cind eram doar niste pusti este de fapt o poarta minunata spre zorii artei lui Patti Smith.” (Los Angeles Times)

   „Citind relatarea legendei rock Patti Smith despre relatia ei cu fotograful Robert Mapplethorpe, e greu sa nu crezi in destin. Cum altfel sa-ti explici intimplarea care i-a adus impreuna?” (People)

   „O imagine fermecatoare a New Yorkului boem de la sfirsitul anilor ’60 si inceputul anilor ’70.” (The New York Times Book Review)

   Reviews and comments

   Nota

   de |

   There are no reviews yet for this product.
   Add a review
   You need to authenticate in order to add a review.