Products
Products
  • Total RON Comandă
   x
   Your cart is empty.
   Comandă
   ×

   Pentru că duminică și luni sunt zile libere legale, call center-ul și depozitul carturesti.ro vor fi închise. Comenzile plasate de vineri, 21 iunie, ora 16:00 și până luni, 24 iunie, vor fi procesate și livrate începând cu ziua de marți, 25 iunie.

   Raul care ne desparte

   Raul care ne desparte

   0.0 / 10 ( 0 votes)
   Language:
   Romana
   Publishing Date:
   2014
   Publisher:
   Cover Type:
   Paperback
   Page Count:
   184
   ISBN:
   9789734642854
   Dimensions: l: 13cm | H: 20cm
   Unavailable
   Unavailable
   Price applicable only to online purchases!
   Free Gift Wrapping!
   Free shipping over 150 RON
   You can return it in 14 days
   You got questions? Contact Us!
   Publisher's Synopsis

   Un roman al nevoii de speranta, al renasterii culturii africane

   Pe malurile unui riu salasluiesc doua comunitati Kikuyu, ce traiesc dupa legile traditiei, minate de credinte ale caror radacini putini si le mai amintesc. Misionarii crestini veniti in zona incearca din rasputeri sa scoata in afara legii ritualul circumciziei femeilor, dar in acelasi timp creeaza disensiuni in rindurile celor doua comunitati. Localnicii sint impartiti in cei care cred in educatia crestina, cu binefacerile si oportunitatile ei, si cei care spera ca traditiile poporului lor ii vor indrepta catre o soarta mai buna. Pe masura ce conflictul se adinceste, tragedia capata nuante si prin interventia unui cuplu de indragostiti, care incearca sa acopere ruptura culturala ce macina cele doua lumi prinse in prapastia indoielii.

   „Un roman in care sensibilitatea unei limbi isi gaseste locul intr-un melanj ce capata uneori simplitatea marilor opere originare.” (The Guardian)

   „Riul care ne desparte are calitatile unei fictiuni bine temperate, inteligente si sensibile.” (The Times Literary Supplement)

   „Viata noastra e un cimp de batalie unde doua forte redutabile duc un razboi continuu; una incearca sa ne afirme umanitatea, iar cealalta se straduieste din rasputeri s-o distruga.” (Ngugi wa Thiong’o)

   Reviews and comments

   Nota

   de |

   There are no reviews yet for this product.
   Add a review
   You need to authenticate in order to add a review.