O colectie de retete simple, care ii vor da gata chiar si pe cei mai mofturosi copii. Toate preparatele care apar in aceasta carte au fost testate pe prichindei cu varste mai mici de 10 ani, care s-au declarat incantati de ouale Mimoza roz, dar si de savuroasele macarons cu ciuperci si somon sau rulouri de primavara cu creveti. In plus, parintii care stau prost la capitolul timp sau imaginatie vor beneficia de sfaturi utile, pentru a putea pregati rapid adevarate banchete somptuoase pentru micutii lor.
Daca va este pofta si de altceva decat de pui fript, va propunem 55 de retete care pot fi preparate cu un minimum de ingrediente si intr-un timp foarte scurt, cu produse proaspete care vor imbogati carnea de pui cu arome specifice fiecarui anotimp. Iarna, puiul va fi glasat cu miere si insotit de castane, prune uscate sau varza murata. Primavara, il veti regasi alaturi de mazare proaspata, spanac sau mango. Vara, tarhonul si busuiocul, usturoiul si rosiile vor prelua stafeta in turneul savorilor. Toamna, ciupercile si strugurii vor naste alte gusturi deosebite.