Products
Products
  • Total RON Comandă
   x
   Your cart is empty.
   Comandă
   raft
   Rucsac - City - mai multe modele
   Rucsac - City - mai multe modele
   Rucsac - City - mai multe modele
   Rucsac - City - mai multe modele
   Rucsac - City - mai multe modele

   Rucsac - City - mai multe modele

   9.0 / 10 ( 2 votes)
   Style:
   Casual
   Model:
   Neechipat
   Closure Type:
   Fermoar
   Material:
   Poliester
   Type:
   Intended for:
   Femei
   Colour:
   Multicolor
   Dimensions:
   26 x 7 x 30 cm
   Country of Origin:
   Romania
   Barcode:
   2000000873701
   Dimensions: H: 30cm | l: 26cm | 7cm
   Add to cart
   33100
   Next Day Delivery! Limited

   Price applicable only to online purchases!
   Free Gift Wrapping!
   Free shipping over 150 RON
   You can return it in 14 days
   You got questions? Contact Us!
   Publisher's Synopsis

   Preț pe bucată. Produs disponibil în mai multe modele. Vă rugăm să menționați în câmpul de observații al comenzii modelul preferat. Livrarea se va face în funcție de disponibilitate.

   Rucsacul City este accesoriul indispensabil al zilelor ușoare, al nopțiilor în oraș și al weekendurilor fericite. Datorită mărimii mai mici, îl poți purta toată ziua, dar totuși încap în el toate lucrurile de care ai putea avea nevoie într-o zi mai relaxantă.

   Caracteristici:

   Datorită tehnicii de transfer, chiar și părțile texturate sunt durabile și pot fi spălate. Ghiozdanele sunt căptușite cu un burete presat, datorită cărora își păstrează forma. Partea de sus a rucsacului este realizată din piele naturală și se închide cu o capsă. Bretelele au 90 cm, sunt ajustabile și sunt create din chingă 100% polipropilen. Rucsacul are un buzunar în interior.

   Întreținere:

   Se poate spăla manual, partea din piele nu trebuie să intre în contact cu apa. Uscarea se face în poziție orizontală. A se păstra departe de foc.

   Delikates Accessories s-a născut din afecțiunea noastră pentru lucrurile frumoase și practice. Suntem convinși că și obiectele înconjurătoare au suflet, așadar scopul nostru este să creăm rucsacuri, borsete și geci care aduc energie pozitivă în viața clienților noștri și în același timp sunt accesorii practice ale vieții cotidiene.

   Compania a fost înființată de către noi trei. Colecțiile sunt concepute de Eszter și Emőke. Csaba, membrul cel mai pragmatic al echipei, este responsabil pentru marketing și finanțe. De fiecare dată când creăm o colecție, experimentăm cu tehnici noi și căutăm soluții practice mai bune. Este un vis devenit realitate ca noi să avem posibilitatea să folosim materiale cu design propriu în creația produselor noastre. Fiecare accesoriu este cusut cu mare atenție și în serie limitată.

   Reviews and comments

   Nota

   de |

   There are no reviews yet for this product.
   Add a review
   You need to authenticate in order to add a review.