Products
Products
  • Total RON Comandă
   x
   Your cart is empty.
   Comandă
   ×

   Ai 10%, 15% sau 20% reducere, în funcție de câte cărți pui în coș. Detalii aici.

   La Cărturești
   ne ocupăm cu mărirea FIB-ului

   (FIB = fericirea internă brută)

   Iubim ceea ce facem

   Ne străduim zi de zi să le facem viața mai frumoasă tuturor celor care ne trec pragul, să le împlinim așteptările, să îi delectăm și să îi surprindem plăcut cu produsele și serviciile noastre. Construim librării frumoase și primitoare, lucrând cu unii dintre cei mai renumiți arhitecți, selectăm cele mai bune cărți, titluri de muzică și filme, alegem cele mai ingenioase și mai atrăgătoare cadouri și obiecte de design, organizăm și găzduim sute de ateliere și evenimente interesante, ne implicăm în viața comunității și susținem proiecte culturale și sociale.

   Librăria viitorului

   Considerat de revista Forbes drept cel mai cool brand românesc în 2014, Cărturești împlinește anul acesta 24 de ani de când a deschis prima librărie, într-o clădire bucureşteană de pe Strada Edgar Quinet, nr. 9. De atunci, am fost incluși de trei ori în selecția Superbrands România, am creat împreună cu OAR cel mai mare festival urban din București, Street Delivery (cu versiuni locale în Iași, Timișoara, Cluj, Baia Mare, Sibiu, Alba Iulia și Bacău), am găzduit și organizat mii de evenimente culturale în librăriile noastre.

   Vrei să te alături echipei noastre?

   Cărturești este o organizație dinamică, cu un mediu de lucru prietenos, flexibil, în continuă transformare și adaptare la dorințele și nevoile publicului. Avem 55 de librării în București și în țară, un magazin online și în fiecare zi ne propunem să oferim o experiență specială clienților noștri. Fie că este vorba de a le recomanda o carte nouă sau de a le găsi un titlu clasic mult căutat, fie că îi ajutăm să aleagă cel mai potrivit cadou sau pur și simplu le oferim ocazia să se relaxeze plimbându-se printre rafturi.

   Acest lucru este posibil cu contribuția entuziastă și generoasă a tuturor celor care lucrează la Cărturești.

   Cărturești este o organizație 100% românească, cu un management antreprenorial, activ, implicat și preocupat de bunul mers al lucrurilor, unde vei putea beneficia de:

   • Oportunitatea de a contribui creativ la continua transformare a Cărturești prin procesele consultative din interiorul organizației unde cele mai bune sugestii/idei sunt și puse în practică;
   • Sprijin și încurajare în identificarea și realizarea obiectivelor profesionale și personale;
   • Interesul organizației și managementului pentru persoana reală;
   • Programe de training cu adresabilitate specifică dar și generală, atât de dezvoltare profesională, cât și personală;
   • Program flexibil de lucru – în funcție de cerințele echipei; Oportunități de creștere și dezvoltare în interiorul organizației (echipe de achiziții, departamentul online, HR, PR și Marketing, Financiar și Contabilitate);
   • Oportunități de exprimare/dezvoltare a creativității prin implicarea în proiectele și acțiunile Cărturești (Street Delivery, Train Delivery, ROD/Romanian Design și multe altele)

   Librar

   Contract Oraș Poziții disponibile
   Full-time, Part-time, Flexible Timișoara, Constanța, Arad, Craiova, Târgu Mureș, Râmnicu Vâlcea, Vaslui 7
   Află mai multe detalii

   Operator depozit (manipulant, picker)

   Contract Oraș Poziții disponibile
   Full-time București 1
   Află mai multe detalii

   Manager librărie

   Contract Oraș Poziții disponibile
   Full-time București, Pitești, Târgu Jiu 3
   Află mai multe detalii

   Contabil junior

   Contract Oraș Poziții disponibile
   Full-time București 1
   Află mai multe detalii

   Senior PHP Developer

   Contract Oraș Poziții disponibile
   Full-time București 1
   Află mai multe detalii