Produse
Produse
  • Total RON Comandă
   x
   Nu aveți produse în coș.
   Comandă
   p>Campania #CititoriPentruScriitori se întoarce în 2021 în librăriile Cărturești și pe carturesti.ro. În luna septembrie, nu contează cât de lung ai părul, important e ce și cât citești: avem o listă lungă de autori, mai bine de 4500 de titluri și peste 60 de scriitori români contemporani invitați în Raftul autorilor români care așteaptă să ajungă în bibliotecile voastre, să fie citiți, recitiți și răscitiți. Cu cât sunteți mai mulți, cu atât mai bine, pentru că fiecare carte a unui autor român cumpărată din librăriile Cărturești și de pe carturesti.ro în perioada 1 - 30 septembrie contribuie cu 10% din prețul ei la acordarea Burselor și rezidențelor de creație literară Cărturești, ediția a doua.

   Vă reamintim că, datorită sprijinului vostru, volumul câștigător la categoria roman de la prima ediție a Burselor de creație și rezidențelor literare a fost deja publicat și vă întâmpină în rafturile librăriilor.

   Cumpără, citește, dă vorba mai departe! #cititoripentruscriitori

   Raftul autorilor români

   Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflați mai multe.