Produse
Produse
  • Total RON Comandă
   x
   Nu aveți produse în coș.
   Comandă

   Cititori pentru scriitori

   Campania de susținere a scriitorilor români contemporani, organizată de Fundația Cărturești, cu sprijinul Pro Patrimonio și al Asociației Maria, continuă pe cărtureşti.ro şi în librăriile Cărtureşti până pe 15 octombrie: 10% din vânzările cărților autorilor români din Raftul dedicat lor pe carturesti.ro şi în Librăriile Cărtureşti vor merge către bursele de creație, iar apoi patru scriitori primesc un timp și o casă unde să scrie alte cărți, pe care voi le veți citi poate chiar anul viitor cu plăcerea şi satisfacţia celor care au contribuit la scrierea lor.

   Vă invităm să citiți pe blogul Cărturești condițiile de înscriere a autorilor la programul de burse și rezidențe literare. Reluăm și aici informațiile esențiale: autorii interesați se pot înscrie în perioada 15.09.2020 – 15.10.2020 trimițând la adresa burse@carturesti.net următoarele:

   O scrisoare de intenție care să conțină și o descriere a proiectului pe care îl au în vedere pentru bursa de creație literară (maxim 750 de cuvinte).

   Un fragment extras din proiectul cu care se înscriu (5 poeme și maxim 10 pagini pentru proză/eseu) menționând una dintre categoriile: proză scurtă, roman, poezie sau eseu.

   Parteneri media: Radio România Cultural, RFI. #cititori pentru scriitori

   Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflați mai multe.