Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      ×

      Pentru că duminică și luni sunt zile libere legale, call center-ul și depozitul carturesti.ro vor fi închise. Comenzile plasate de vineri, 21 iunie, ora 16:00 și până luni, 24 iunie, vor fi procesate și livrate începând cu ziua de marți, 25 iunie.

      În 2024 avem toate tipurile de alegeri (locale, europarlamentare, prezidențiale, parlamentare) ceea ce aduce dileme pentru noi toți. Cum aleg la Alegeri? E una dintre ele. Întotdeauna deciziile cele mai bune le iei atunci când ești informat. Când privești o problemă din cât mai multe unghiuri, afli cum au gândit alții, pe ce și-au bazat deciziile, analizezi și abia apoi faci alegerea care ți se potrivește.

      Pentru a găsi răspunsuri informate și pentru a vă antrena gândirea critică, am pregătit și o serie de recomandări de lectură. Au recomandat cărți pentru voi: Sorin Ioniță, Valeriu Nicolae, Alina Mărculescu Matiș, Vlad Adamescu (Politică la minut), Răzvan Petri (Politică la minut), Mădălina Voinea, Teodora Munteanu și Mihai Stoica (Kinezărie) & echipa Cărturești.

      Credem cu tărie în puterea lecturii de a ne ajuta să înțelegem lumea în care trăim și de a lua decizii pentru o societate sănătoasă!

      Raftul civic 2024