Products
Products
  • Total RON Comandă
   x
   Your cart is empty.
   Comandă

   Doina Ruşti

   Scriitoare, prozatoare, romancieră, scenaristă, specialistă în simbologie şi profesoară la Universitatea din București, Doina Ruști a scris 12 romane și peste 50 de povestiri. Aparițiile editoriale au fost apreciate deopotrivă de publicul larg și de critică, devenind atât bestselleruri, cât și câștigătoare de premii literare. Dintre cele din urmă amintim Premiul Ion Creangă al Academiei Române în 2011 pentru romanul Lizoanca, Premiul Uniunii Scriitorilor din România pentru proză în 2008 pentru Fantoma din moară şi Premiul Asociației Scriitorilor din București pentru cea mai bună proză, în 2007, pentru romanul Zogru.

   Cu traduceri în germană, maghiară, spaniolă, italiană, chineză ş.a., romanele sale au fost întâmpinate cu recenzii laudative și în afara țării. Doina Ruști a deschis anul trecut, cu romanul Paturi oculte, alături de patru colegi de breaslă literară, cea mai recentă colecție a editurii Litera dedicată prozei contemporane.

   Între 29 ianuarie şi 4 februarie, vă dăm întâlnire cu ficțiunea istorică încărcată de simboluri a Doinei Ruști, cu „explozia de expresii originale și percutante” (Alessandra Iadicicco în „La Stampa”) din romanele ei. Doina Ruşti este invitata noastră în Raftul autorilor români de pe carturesti.ro. Cu această ocazie, titlurile sale în stoc au o reducere de până la 15%. Campanie valabilă exclusiv pe carturesti.ro, în perioada menționată, în limita stocului disponibil.

   Doina Ruşti