Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă

      Raft Filit - 2022

      Festivalul Internațional de Literatură și Traducere Iași* este un proiect aflat la a zecea ediție ce reunește la Iași, în perioada 19-23 octombrie 2022, profesioniști din domeniul cărții, atât din ţară, cât şi din străinătate. Scriitori, traducători, editori, organizatori de festival, critici literari, librari, distribuitori de carte, manageri şi jurnalişti culturali – cu toţii vor fi în centrul unor evenimente destinate, pe de o parte, publicului larg, dar şi specialiştilor din domeniu, pe de alta.
      Pe carturesti.ro și în librăriile Cărturești vă așteaptă Raftul dedicat evenimentului, Raftul FILIT, în care veți (re)găsi invitați ai actualei ediții, gata de a fi descoperiți. #cartediem


      *FILIT este unul dintre cele mai mari festivaluri literare din Europa. Aspectele remarcate sunt prezența numeroasă a publicului, interesul manifestat de acesta, implicarea comunității prin numeroși voluntari și evenimente conexe, precum și numărul ridicat de evenimente și distribuția geografică a acestora – activitățile culturale se desfășoară în tot orașul, dar și alte localități din județul Iași.

      Raft Filit - 2022