Products
Products
  • Total RON Comandă
   x
   Your cart is empty.
   Comandă

   Raftul Cărturino 2024

   Un nou raft special însoțește Premiile Cărturino, dedicate scriitorilor și ilustratorilor români de carte pentru copii. Proiectul a prins viață la finalul anului trecut și a venit ca recunoaștere a valorii literaturii pentru copii, a importanței ei pe piața de carte românească și în procesul de a crește cititori încă de mici.

   Între timp, juriul a deliberat și a dezvăluit - în cadrul Galei Premiilor Cărturino - cărțile câștigătoare la cele două categorii principale: Cartea de literatură pentru copii a anului / Miraculoasa viaţă uitată a lui Iris Cartier de Flavius Ardelean-Bachmann și Cartea ilustrată pentru copii a anului / Anunțuri hazlii pentru adulți și copii, scrisă de Ionela Hadârcă și ilustrată de Irina Dobrescu, dar și cele două cărți votate câștigătoare de juriul librarilor / Apă, praf și soare de Adriana C. Grigore, respectiv juriul copiilor / Cornute cosmonaute și alte 116 nonsensuri de Carmen Tiderle, cu ilustrații de Vali Petridean.

   Fie că se numără deja printre cărțile preferate de copiii voștri, fie că nu au intrat încă în biblioteca de suflet de acasă, vă invităm să parcurgeți listele finalistelor, să răsfoiți cărțile cu același entuziasm ca al nostru și să faceți cunoștință cu autoarele & autorii și ilustratoarele & ilustratorii finaliști! Care sunt preferatele voastre?

   Raftul Cărturino 2024