Produse
Produse
  • Total RON Comandă
   x
   Nu aveți produse în coș.
   Comandă
   ×

   Pentru că 15 august este zi liberă, call center-ul și depozitul carturesti.ro vor fi închise. Comenzile plasate de vineri, 12 august, ora 15 și până luni, vor fi procesate și livrate începând cu ziua de marți, 16 august.

   Raftul One World ediția a 13-a

   În acest an, tonul festivalului va fi unul de celebrare a diversității, conștienți în același timp de realitățile unor categorii întregi de persoane menținute la marginile societății.

   Organizatorii au pregătit, o serie de activități și de evenimente pe care, dacă veți accepta să le parcurgeți, ar trebui - sperăm - să ne apropie de alteritate și să ne conducă spre iubire și apreciere, două dintre cele mai frumoase sentimente umane.

   În cadrul festivalului în atenția publicului organizatorii Festivalului vor aduce nu doar discriminările de orice fel, ci și atitudinea noastră, a tuturor, față de Celălalt, facilitatea cu care alunecăm spre stereotipuri, fie ele și pozitive, în încercarea de a ne defini mai ușor propria identitate.

   Celei de a 13-a ediții OWR, ce se va derula între 21 și 30 august i-am dedicat un Raft special pe carturesti.ro, Raft ale cărui titluri sperăm să ne inspire și să ne facliteze înțelegerea originilor acestei diversități de manifestări culturale care ne înconjoară.

   Raftul One World ediția a 13-a

   Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflați mai multe.