Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      ×

      Call center-ul nostru va fi închis în perioada 3-6 mai. Comenzile plasate în perioada 2 mai, ora 16:00 - 6 mai vor fi procesate începând cu 7 mai. Din acest motiv, este posibil să existe întârzieri în procesarea comenzilor săptămâna viitoare, iar timpul de livrare să fie mai mare decât în mod normal. Facem tot ce se poate pentru a va trimite comanda cât mai repede și vă mulțumim pentru sprijin! Vă dorim Paște fericit și multă sănătate!


      Recomandări Andy Szekely

      Andy Szekely – antreprenor, autor, trainer, lifestyle entrepreneur și family business coach

      Andy Szekely inovează de 24 de ani în piața de training și coaching din România ca antreprenor, autor și speaker. Speaker în 12 țări, pe 3 continente, a ținut prezentări și sesiuni de training în 7 țări europene, China, SUA și Canada și a avut oportunitatea de a vorbi pe aceeași scenă cu speakeri de talie internațională (John Maxwell, Robin Sharma, Martin Lindstrom, Dr. Oz.)

      Andy este formatorul a peste 40 de speakeri români care astăzi sunt prezenți pe scenele țării și/sau dezvoltă afaceri de training și coaching (Paul Ardeleanu, Raluca Mohanu, Ovidiu Oltean, Adrian Erimescu etc.).

      Creatorul programului ASIC, mastermind dedicat exclusiv antreprenorilor: conceptul ASIC este o combinație unică de coaching, context de creștere și conținut original. Cu o rată de 85% de reînscriere, programul ASIC continuă din anul 2010 sa aducă valoare și să schimbe mindset-uri, fiind mediul ideal de dezvoltare pentru antreprenori de success.

      Cunoscut și ca business coach pentru antreprenori, Andy Szekely a oferit de-a lungul carierei și continuă să ofere suport prin servicii de executive coaching și mentoring liderilor de top din organizațiile autohtone.

      Andy Szekely a construit patru branduri naționale în educație:

    • Programul ASIC, concept unic in România de educație și dezvoltare antreprenorială menit să susțină lideri de success;
    • Conferințele 6C reprezintă un eveniment marca Andy Szekely, în care sunt dezbătute cele 6 arii importante din viața unui om: Carieră (Leadership & Performanță), Conectare (Relații Autentice), Cash (Prosperitate & Bani), Corp (Energie & Vitalitate), Contribuție (Leadership & Public Speaking), Creștere (Învățare Accelerată & Evoluție personală);
    • Elite School: programe de dezvoltare personală și leadership susținute în top 10 mari orașe ale României, cu formatori acreditați ai metodei Andy Szekely (începând din 2010);
    • Bootcamp University – program de dezvoltare personală și leadership în format „tabără intensivă – 8 zile”, cu peste 1100 de absolvenți, o echipă solidă formată din 10 traineri asociați și 40 de facilitatori licențiați (începând din 2003).
    • Andy este autorul cu cele mai multe cărți și produse multimedia pe teme de dezvoltare personală și profesională publicate în România (25 cărți și peste 250 de ore de material audio-video).

      Recomandări Andy Szekely