Products
Products
  • Total RON Comandă
   x
   Nu aveți produse în coș.
   Comandă
   ×

   Pentru că 30 noiembrie și 1 decembrie sunt zile libere legale, comenzile plasate în perioada 29 noiembrie - 3 decembrie vor fi livrate începând cu 5 decembrie.

   Slow Holiday

   Slow holiday înseamnă o vacanță lentă, în care să-ți iei timp să te reconectezi cu tine, dar și cu oamenii, natura și mâncarea locului. Slow holiday înseamnă de fapt să devii una cu locul.

   Iată câteva sfaturi practice și simple pentru vacanță de tip slow, valabile și în viața de zi cu zi: - Respiră și inspiră de trei ori înainte de a lua masa; - Fură din zi măcar 30 minute pentru tine; - Uită-te în jur: la cer, la păsări, la copaci, la ceilalți oameni, la privirile copiilor; - Încearcă mai puțină conectare la internet, mai multă la familie & prieteni; - Fă mai puține activități solicitante; - Practică recunoștința; - Rostește și primește complimente; - Zâmbește fără motiv.

   Și lista poate continua, dar vă lăsăm pe fiecare dintre voi să o completați cu tot ce vă mai șade bine pentru slow holiday. Iar ca să ne simțim (bine), uneori este nevoie doar să încetinim ritmul.

   Ca tovarăși de drum pe această cale, vă ajutăm cu o selecție de felurite obiecte și accesorii realizate local. Descoperiți selecția noastră ROD și bucurați-vă de ea în perioada 21 iulie - 3 august. #slowholiday #ROD

   Slow Holiday