Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă

      Între 26 iulie - 11 august, sportivi din toată lumea intră în cursa pentru obținerea celei mai mari recunoașteri din sport: medalia de aur la Jocurile Olimpice. La această ediție, România sărbătorește centenarul prezențelor oficiale la Jocurile Olimpice, prima prezență a delegației române având loc tot la Paris, în 1924.

      Pentru a ne conecta mai bine la acest eveniment major, am pregătit împreună cu Andreea Giuclea o selecție de recomandări de lectură despre sporturile olimpice, biografii și jurnale ce prezintă viața celor mai buni sportivi contemporani.

      Andreea Giuclea e reporter sportiv, iar vara aceasta participă pentru prima oară la Jocurile Olimpice. A scris timp de 10 ani pentru DoR: despre cum a ajuns Simona Halep numărul 1 mondial, despre puterea de-a reveni după accidentări a Cristinei Neagu, despre granița dintre performanță și abuz în gimnastica românească și despre ascensiunea lui David Popovici. A publicat o carte despre sportivi care nu renunță, Neînvinșii, și e autoarea newsletterului Povești din Sport, despre puterea poveștilor din sport de a inspira, de a coagula comunități și de a reflecta lumea în care trăim.

      Raftul Jocurilor Olimpice