Products
Products
  • Total RON Comandă
   x
   Nu aveți produse în coș.
   Comandă
   Hibernalia
   9.5 / 10 ( 8 votes)
   Varsta Recomandata:
   10-12 ani
   Limba:
   Romana
   Data Publicarii:
   2016
   Nr Pag:
   70
   Colectie:
   ISBN:
   9786068628493
   Dimensions: l: 12.1cm | H: 12.1cm
   Unavailable
   Indisponibil
   Price applicable only to online purchases!
   Free Gift Wrapping!
   Free shipping over 150 RON
   You can return it in 15 days
   You got questions? Contact Us!
   Publisher's Synopsis

   Povestea animalelor duse la teatru în Simfonia animalieră începea primăvara și se încheia spre finalul anului, când bizarele animale par să dispară, să se cufunde în hibernare. De acolo începe Hibernalia, o poveste cu zăpezi și însingurare, așteptare și un drum ducând către o primăvară.

   Hibernalia ar putea fi considerată continuarea Simfoniei animaliere. Sau, poate, dacă Simfonia animalieră ar trebui să se termine, atunci așa s-ar termina. Dar ce se termină vreodată, și când?
   „Prin Hibernalia, cei care au citit Simfonia animalieră vor înțelege mai bine ce era cu animalele – ariciul, hârciogul și cârtița – puse într-un fotoliu la teatru și aproape așezate într-un om la finalul primei simfonii. Cât despre cei care nu vor citi decât această a doua carte, cred că povestea albă va avea noimă și așa, dar sper că ei vor deveni suficient de curioși încât să caute și simfonia verde. Cărțile astea sunt ca jumătățile, luminate, întunecate, ale aceleiași planete mereu rotitoare.” – Veronica D. Niculescu
   Media

   Hibernalia este un roman-poem al singurătății, din care se alunecă înspre moarte, tristețea ce învăluie totul fiind însă una discretă, plină de liniște și de tandrețe. Nici gând de revoltă întoarsă în afară, de lamentații abisale. Citește mai mult aici.

   Reviews and comments

   Nota

   de |

   There are no reviews yet for this product.
   Add a review
   You need to authenticate in order to add a review.