Produse
Produse
  • Total RON Comandă
   x
   Nu aveți produse în coș.
   Comandă
   ×

   Pentru că duminică și luni sunt zile libere legale, call center-ul și depozitul carturesti.ro vor fi închise. Comenzile plasate de vineri, 2 iunie, ora 16 și până luni, 5 iunie, vor fi procesate și livrate începând cu ziua de marți, 6 iunie.

   Adina Rosetti

   Adina Rosetti este scriitoare și jurnalistă. Începând cu 2004, scrie pentru Dilema Veche, Dilematica, ELLE România, Time Out România, Unica, Esquire, BeWhere, Omnivor ş.a. Pentru activitatea în domeniu, primeşte din partea Freedom House premiul “Tânărul Jurnalist al Anului 2007” la secţiunea Cultură.

   După romanul de debut Deadline (Curtea Veche, 2010), foarte bine primit de critică şi public şi tradus în franceză la editura Mercure de France, şi un al volum, de proză scurtă de data aceasta, De zece ori pe buze (Curtea Veche, 2015), Adina Rosetti se dedică cu succes literaturii pentru copii. Spre deliciul cititorilor, lucrează în colaborare cu talentate ilustratoare de carte: Oana Ispir, Irina Dobrescu, Livia Coloji, Alexia Udrişte sau Cristiana Radu. Colaborează, de asemenea, la alcătuirea volumului colectiv Nesupusele, 100 de femei pentru 100 de ani de Românie modernă, tot atâtea poveşti despre femei din al căror destin şi alegeri în viaţă ne putem inspira, fie că suntem adulţi sau copii.

   Aşadar, dacă, în periplurile voastre literare, nu aţi dat deja peste domnişoara Poimâine, Vrăjitorul Timpului sau Anton şi a lui Ţară a Cuvintelor Anapoda, vă invităm să o faceţi cât mai curând: plăcerea va fi de partea voastră, iar bucuria de partea mai micilor ascultători. Răsfoiţi mai jos titlurile Adinei Rosetti, invitatul săptămânii în Raftul autorilor români pe carturesti.ro în perioada 25 septembrie – 1 octombrie. #cititori pentru scriitori

   Adina Rosetti

   Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflați mai multe.