Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă

      Alex Moldovan

      Alex Moldovan a terminat filosofia, a lucrat ca librar și are o mare pasiune pentru literatura pentru copii, cu care se delectează nu doar citind-o, ci și scriind-o. A debutat în 2016 la editura Arthur cu Olguța și un bunic de milioane, primul volum din seria Olguța, o fetiță independentă și temperamentală, un mic detectiv pus pe rezolvat mistere. În aceeași serie a apărut în 2021, tot la Arthur, Olguța și Operațiunea Jaguarul, iar pandemia i-a oferit autorului prilejul să scrie al treilea volum, în pregătire, cum ne povestește chiar Alex Moldovan la FestivalYA, unde a fost invitat de curând să vorbească despre fetele din cărți. Între cele două Olguţe a publicat în 2019 la Vlad și cartea cu Genius primul său roman ilustrat (de Irina Georgescu): Băiețelul care se putea mușca de nas.

      Alex Moldovan este şi traducător, dar și deținător de blog intitulat bicicleta galbenă, unde găsiți tot soiul de informații de interes, inclusiv un apel la Concursul de scriere creativă și ilustrație pentru copii și adolescenți pentru numărul 12 al revistei Ordinul Povestitorilor.

      Alex Moldovan este invitatul săptămânii 14-20 mai în Raftul autorilor români pe carturesti.ro. Toate cărţile sale au 10% reducere în perioada campaniei, în limita stocului disponibil.

      Alex Moldovan