Produse
Produse
  • Total RON Comandă
   x
   Nu aveți produse în coș.
   Comandă
   ×

   Pentru că duminică și luni sunt zile libere legale, call center-ul și depozitul carturesti.ro vor fi închise. Comenzile plasate de vineri, 2 iunie, ora 16 și până luni, 5 iunie, vor fi procesate și livrate începând cu ziua de marți, 6 iunie.

   Ana Barton

   Ana Barton (n. 13. Decembrie 1973), invitata săptămânii 01.10 – 07.10 pe carturesti.ro, ne oferă ocazia să vedem lunile de toamnă prin prisma unei aduceri aminte a felului în care se desfășurau ele atunci când eram copii. În unul dintre romanele ei, Jurământ de rătăcire, evocarea amintirii bunicilor, glumele lor specifice, zilele recoltei sunt elemente peste care nu se poate trece fără măcar o tentă nostalgică.
   Scriitoare pasionată declarată de publicistică culturală, Ana Barton și-a cucerit publicul prin articolele de pe blogul personal (www.anabarton.ro), unde se implică febril în relația pe care o are cu cititorii ei.
   Dacă nu o știți de pe blog, o veți recunoaște cu siguranță din romanele sale: Prospect de femeie, Mamifer şi Jurământ de rătăcire (publicate la Editura Herg Benet între 2014 și 2016) sau cele două cărți-album Foto splendid – Colecţia Costică Acsinte: Viaţa socială şi Doamne şi domniţe (Editura Atelierele Albe, 2016). A contribuit, de asemenea, la Cartea simţurilor, volum colectiv (21 de autori contemporani), coordonat de Dan C. Mihăilescu (Editura Humanitas, 2015). Tot la Editura Humanitas, au apărut Pervazul lui Dumnezeu (2016) și Nemuritorii de rând (2018).
   Dacă nu o știți încă, vă invităm să o descoperiți pe rafturile noastre, unde timp de o săptămână, va fi în prim-plan, cărțile sale având o reducere de 20%.

   Ana Barton

   Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflați mai multe.