Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă

      Ana-Maria Negrilă

      ANA-MARIA NEGRILĂ – scriitoare contemporană de literatură fantastică și science fiction și traducătoare, se autodescrie ca fiind o susținătoare dedicată a literaturii române actuale și a tinerilor care sunt suficient de curajoși încât să se încumete pe un astfel de drum – literar.

      A debutat în 1993 cu povestirea Fragile în Jurnalul SF, iar prozele sale au obținut numeroase premii la concursurile de profil (inclusiv premiul Vladimir Colin pentru roman, 2008).

      A scris și publicat atât ficțiune, cât și non-ficțiune în numeroase reviste, iar romanele sale, forța descriptivă și imaginația cu care își construiește lumile și personajele îi sunt apreciate de către un public larg.

      Amintim aici câteva dintre operele care îi poartă semnătura: Orașul ascuns (Diasfera, 2005), Împăratul ghețurilor (Diasfera, 2006, Crux Publishing, 2018), În 2016, a apărut primul volum al seriei Stelarium, Regatul sufletelor pierdute (Crux Publishing), urmat la câteva luni de volumul al doilea, Ascensiunea stelară, iar în 2019 de al treilea volum, Agenții haosului, ambele apărute la aceeași editură. Trilogia a fost atât de bine receptată de critică și de cititori, încât, în 2020 autoarea și-a surprins fanii cu o nouă serie fantasy, prin intermediul primului volum: Stăpânul umbrelor - Trezirea (Crux Publishing).

      În perioada 21.01 – 27.01 vă invităm să o descoperiți pe Ana-Maria Negrilă între rafturi, pe carturesti.ro, acolo unde cărțile sale vor beneficia de 20% reducere.

      Ana-Maria Negrilă