Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă

      Ana Rotea

      Dosarele Detectivilor Aerieni, imaginate și scrise de Ana Rotea, au apărut la Editura Arthur începând cu 2015 până la cel de-al cincilea volum în 2018 și au fost reeditate tot aici, în perioada 2020-2021. Cu coperte ilustrate de Bilyana Velikovala, Dosarele au stârnit entuziasmul micilor cititori (dar și al părinților care au reușit să fure vreun volum de sub ochii copiilor). Primul volum din serie, Dosarul Popcorn, a câștigat secțiunea 8-14 ani din cadrul concursului Trofeul Arthur, ediția a IV-a, în 2016.
      Prietenii de la Asociația de Basm, unii dintre cei mai fini cunoscători (și autori) ai literaturii pentru copii, apreciază scrierile Anei Rotea în felul următor: „cărțile Anei au ceva din pofta ei de vorbit, de râs și de viață, din imaginația și din bucuria de a scrie.”

      În pragul Târgului de-o șchioapă, Ana Rotea este invitata săptămânii 20-26 mai în Raftul autorilor români pe carturesti.ro, iar cărțile sale în stoc au, spre deliciul micilor detectivi pasionați de cărți bune, 20% reducere, în limita stocului disponibil. Pentru un început de vară în trombă, vă invităm alături de Detectivii Aerieni, adică de Teo, zis Marlău, Ada, zisă Gesicaflecer, Bobo, zis Bolumbo, Bibi, zis Scupidu și Sherlock, zis Șerloc!

      Ana Rotea