Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă

      Anca Zaharia

      Anca Zaharia s-a născut la Bacău, a urmat cursurile Facultății de Litere în cadrul Universității Transilvania, Brașov și a lucrat în presă, publicitate, la librărie și la crâșmă, de unde susține că a plecat mereu cu lecții învățate și cu promisiunea că nu-i va fi dor.

      În 2015 a publicat Sertarul cu ură (editura Karth), însă popularitatea i-a revenit prin intermediul unui Jurnal de librar (2017, Herg Benet), care a devenit rapid un fel de comfort book pentru librarii de pretutindeni. În 2019 a publicat, tot la Herg Benet, volumul de poezie Suicid, iar în 2021 au apărut Eu n-am trăit războiul (Casa de Pariuri Literare), dar și o a doua ediție pentru Jurnal de librar (editura Neverland). În prezent se ocupă de comunicare pentru ONG-uri și face copyright și traduceri de ficțiune din engleză în română pentru mai multe edituri de la noi.

      Actualmente, scrie pentru „Serial Readers”, „Dilema veche” și o poți citi constant pe ancazaharia.ro. În perioada 05.11 – 11.11, poți face o vizită pe carturesti.ro, unde i-am dedicat raftul invitatului săptămânii și unde cărțile sale vor beneficia de 20% reducere.

      Anca Zaharia