Produse
Produse
  • Total RON Comandă
   x
   Nu aveți produse în coș.
   Comandă
   ×

   Pentru că duminică și luni sunt zile libere legale, call center-ul și depozitul carturesti.ro vor fi închise. Comenzile plasate de vineri, 2 iunie, ora 16 și până luni, 5 iunie, vor fi procesate și livrate începând cu ziua de marți, 6 iunie.

   Bogdan Cosa

   Bogdan Coșa s-a născut pe 24 ianuarie 1989 la Codlea. A absolvit Facultatea de Litere a Universității Transilvania din Brașov, apoi a urmat studiile masterale în Teoria literaturii și Literatură Comparată la Facultatea de Litere a Universității din București.

   A publicat Poker (Cartea Românească, 2011; Premiul pentru Debut al Editurii Cartea Românească; Premiul pentru Debut al Revistei Tiuk), Poker. Black Glass (Cartea Românească, 2013; Tânărul scriitor al anului 2013), volumul de poezii O formă de adăpost primară (Cartea Românească, 2013), Ultraviolență (Polirom, 2017), Cât de aproape sunt ploile reci (Trei, 2020), Ziua în care Adam a devenit băiat bun (Pandora M, 2021).

   În perioada 17 – 23 decembrie, Bogdan Coșa este invitatul săptămânii pe carturesti.ro, iar pentru a-l (re)descoperi vă recomandăm ca teaser un eseu publicat în DoR care nu trebuie ratat: Înapoi în Codlea, unde am cunoscut frica

   Bogdan Cosa

   Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflați mai multe.