Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă

      Carmen Tiderle

      Absolventă a Facultății de limbi și literaturi străine (spaniolă-franceză), copywriter și director de creație de succes, Carmen Tiderle se descurcă de minune pe limba celor mici, pe care o vorbește mai ales în rime. O întâlniți adesea pe rafturile librăriilor și bibliotecilor ca autoare de poezii pentru copii, imaginate cu mult haz și bucurie, ancorate într-un contemporan foarte proaspăt în zona literaturii dedicate celor mici.

      Primul ei cititor este probabil Vali Petridean, care-i și ilustrează volumele de poezii. Unele dintre cărțile sale sunt adevărate proiecte multimedia, ca, de pildă, Fabrica de lipici (Humanitas, 2020) sau Selfie cu elfii (Vellant, 2019). Mai amintim Cine a pus piper in mare? (Humanitas, 2019), PE DOS. Poezii cu prostii pentru copii (Vellant, 2019, a doua ediție), Marele acoperiș (Vellant, 2016) sau În orașul Bucurville (Vellant, 2016).
      În calitate de mare amatoare de campanii care încurajează cititul în rândul celor mici, o mai puteți întâlni și live de-a lungul anului în diverse biblioteci sau școli din țară, citind împreună cu copiii și câteva colege scriitoare. Între timp, vă invităm să o revedeți la MiniStory (târg nostru de carte dedicat copiilor), într-o întâlnire unu la unu cu Mihnea Gâdici și să vă bucurați (la propriu) de versurile sale.

      Carmen Tiderle este invitata săptămânii 16-22 iulie în Raftul autorilor români. Cărțile sale au 20% reducere în perioada campaniei. #cartediem

      Carmen Tiderle