Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă

      Cărți recomandate de Simona Baciu

      Simona Baciu este un antreprenor și inovator în domeniul educație, cu o carieră recunoscută la nivel național și international, deținător a premiului Lifetime Award acordat în cadrul Galei British International Schools din Londra.
      Crede și promovează educația bazată pe valori în care profesorul este ghidul, mentorul și suportul fiecarui elev din clasă.
      În urma cu 25 de ani, a deschis Gradinița Happy Kids aducând o abordare nouă și modernă în sistemul educațional românesc. Aceasta a fost fundația solidă pe care s-a dezvoltat și a crescut Transylvania College, astăzi o școala de elită recunoscuta in Romania și nu numai.
      Speaker, trainer, scriitor și mentor, Simona Baciu face parte din mai multe organizații naționale si internaționale, fiind o voce pentru educația secolului 21.
      În 2018, Simona a decis să-și rezume experiența acumulată de-a lungul anilor în scrierea unei cărți, intitulate The Teacher Within, lucrare elaborată în parteneriat cu Susan Shapiro, scriitor și consultant well-being din Statele Unite ale Americii.
      Cartea abordează conceptul de moțivatie a profesorilor și nu numai, dintr-o perspectivă nouă, prin exploatarea resurselor interioare ale fiecăruia, oferind instrumente practice de mindfulness pentru obținerea stării de bine.
      Simona Baciu recomandă aceste cărti care i-au fost recomandate sau dăruite și ei, de-a lungul timpului, de prieteni dragi cu care impărtășește aceeași pasiune și dragoste pentru educație.

      Cărți recomandate de Simona Baciu