Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      ×

      Dragi clienți, depozitul nostru se mută în casă nouă. Vă cerem scuze pentru posibilele întârzieri în preluarea și livrarea comenzilor, precum și pentru variațiunile de stocuri. Vă mulțumim pentru înțelegere

      Climate Change Summit 2024

      Pregătit să faci parte din schimbare? Între 15 și 17 octombrie, Climate Change Summit 2024 aduce la București cei mai influenți lideri globali în sustenabilitate și antreprenori care transformă ideile verzi în realitate. Este șansa ta să afli care sunt ultimele inovații ce pot salva planeta și să te conectezi cu cei care construiesc un viitor mai bun, pas cu pas. Vrei să contribui la o lume mai sustenabilă? Nu rata această oportunitate! Înscrierea este gratuită, locurile limitate. Detalii și înscrieri pe climate change summit.org.

      Iar dacă vrei să te pregătești înainte de summit, Climate Change Summit și Cărturești îți oferă o selecție de cărți esențiale. De la soluții la criza apei până la efectele încălzirii globale, aceste titluri îți vor oferi inspirația și cunoștințele de care ai nevoie pentru a face diferența. Descoperă-le acum și fii parte din viitorul sustenabil!

      Climate Change Summit 2024